Stolpbelysning

Hos oss hittar du stolpbelysning i olika ljus, höjd och design. Både belysningsspolar och pollare är utmärkta för att belysa gångstigar, garageuppfarter och trädgårdar. Välj mellan flera olika modeller från stolplyktor med ett rustikt gammeldags intryck till moderna och stilrena pollare.Oavsett om du ska lysa upp garageuppfarten, trädgården eller vägen fram till huset hittar du stolpbelysning som passar ditt behov hos Byggmax. Välj mellan över 100 lampor i olika modeller och färger i vårt breda sortiment online. Köp gatlyktor, pollare, trädgårdslyktor, lyktstolpar och annan stolpbelysning från varumärken som Konstsmide och Malmbergs.

Stolpbelysning i LED

På Byggmax finns belysning till stolpar även i LED. Det är ett bra val då de är energieffektiva med en längre livslängd. Det gör att LED-ljus är mer miljövänligt än alla andra typer av ljus. Du behöver inte byta ut lampan ofta på grund av den långa livslängden. Fördelarna är många med att välja LED-lampor. Vi har även LED-lampor till bland annat fasaden samt till spotlights och ljusslingor så du kan byta ut alla dina lampor till miljövänligare alternativ med längre livslängd.

Bra att tänka på när du ska välja belysningsstolpar

En stilfull trädgårdsbelysning präglas av kontrasten mellan ljus och mörker. Prova dig fram. Rekommenderat är att testa lysa med en ficklampa på olika platser i trädgården för att se vart du ska placera belysningen. Se till att testa från olika vinklar så att lamporna inte bländar och lyser för starkt. Den perfekta stolpbelysningen kombinerar funktion och dekoration.

Köp stolpbelysning hos Byggmax

Hos oss på Byggmax kan du alltid hitta många prisvärda stolpbelysningar i flera olika utförande. Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller på Byggmax.se för att kolla in hela vårt sortiment av belysningsstolpar.

Filtrera

88 träffar

Sortera på
Eglo
539  kr
Konstsmide
Svart, E27, fäste ingår
Bolthi
625  kr
Nordlux
Från 419  kr
A
LightsOn
389  kr
Nordlux
649  kr
Nordlux
Antracit
1 228  kr
LightsOn
579  kr
Konstsmide
Konstsmide, svart, 11,5x19x70cm, lackad aluminium, max 35W, GU10, IP44
Malmbergs
Rostfärgad, E27, IP23, 15W
Konstsmide
946  kr
Nordlux
799  kr
Konstsmide
Galvaniserad, E27
Konstsmide
589  kr
Konstsmide
Finns i flera färger
Konstsmide
Finns i flera färger
Från 369  kr
Konstsmide
3 395  kr
Konstsmide
1 995  kr
Konstsmide
369  kr
Konstsmide
529  kr
Konstsmide
1 699  kr
Konstsmide
916  kr
Malmbergs
Rostfärgad, E27, IP23, 15W
LightsOn
3000K 3W LED IP65