Hörselskydd

Skydda din hörsel från skadliga ljud med ett ordentligt hörselskydd. Hörselskydd såsom hörselkåpor och öronproppar är viktiga både i arbetet och privat. På Byggmax har vi suveräna hörselskydd för alla tillfällen.

Hörselkåpor – perfekt för renoveringsarbeten och byggarbetsplatser

Vid långvarig exponering mot buller och höga ljudnivåer riskerar du att skada din hörsel. Hörselskydd är därför en viktig del av din arbetsutrustning om du arbetar med verktyg och maskiner som låter mycket. Detta gäller både om du arbetar hemma med ett renoveringsarbete eller på en byggarbetsplats i jobbet. Hörselskydden perfekta för dessa ändamål är hörselkåpor. Hörselkåpor är rejäla och bekväma öronskydd med två kåpor som omsluter öronen. Kåporna sitter på en bygel av metall eller plast och är försedda med en tätningsring som tätar mot huvudet och stänger ute ljud. Förutom att hörselkåpor ger skydd mot det höja ljudet kan de även ha andra smarta funktioner. Till exempel kan hörselkåporna ha radio, vilket gör jobbet mycket mer underhållande och trevligare. Hitta de hörselkåpor som passar dig bäst privat eller i arbetet hos oss på Byggmax.

Öronproppar – små och effektiva hörselskydd

Håller du inte på med renovering eller jobbar på en byggarbetsplats finns det ändå tillfällen där det kan behövas hörselskydd. Behöver du exempelvis klippa gräset med gräsklipparen då och då eller tycker du om att gå på konserter? I så fall är det mycket användbart med öronproppar. Öronproppar är ett utmärkt sätt att enkelt skydda öronen. De är formbara hörselskydd av skumplast, silikon eller vax. Öronpropparna är dessutom små och tar lite plats, och det finns även varianter att köpa som sitter fast på en bygel. Givetvis finns också öronproppar att använda vid arbeten med höga ljud. Kolla bara vilken skyddsnivå de har så du vet att du inte skadar hörseln.

Köp hörselskydd av hög kvalité från oss på Byggmax.

Var rädd om hörseln och skaffa hörselskydd från Byggmax idag. Oavsett i vilket syfte du behöver hörselskydd så har vi både hörselkåpor och öronproppar till bra pris i vårt sortiment. Gör beställning av dina nya hörselskydd i lugn och ro på vår hemsida.

filter-white Filtrera

11 träffar

Sortera på
OS BeeFree
Justerbara kåpor, svart/gul
199  kr
Boxer
170 × 100 × 200 mm
1 299  kr
99  kr
Wolf
Hörselskydd, mikrofon, Bluetooth
2 295  kr
OS BeeFree
899  kr
Arnold
Bygel i rostfritt
399  kr
Wolfcraft
3 delar
272  kr
Boxer
202  kr
Wolf
Brusreducerande
549  kr
Wolf
Utbytbara hörselskydd
377  kr
Boxer
105  kr