Tryckimpregnerat virke

För utomhusprojektet är tryckimpregnerat virke oumbärligt då det inte skadas av väder och vind. Hos oss hittar du bland annat impregnerad trall och impregnerade reglar i olika dimensioner.

För en hållbar utomhuskonstruktion

Tryckimpregnerat virke används med fördel till utomhuskonstruktionen. Virket ska däremot inte användas inomhus. Den här typen av virke är beständigt mot väder och vind då det är behandlat för att motverka röta. Till den nya altanen eller uteplatsen använder du impregnerad trall, på så sätt får du ett golv som låter dig sitta ute och njuta i många år. Vi har även trall som är räfflad, med den gör du altanen både vacker och halksäker. Du kan läsa om våra andra tips om hur du får en snygg altan. Att bygga något själv fyller en med en stor tillfredsställelse. På Byggmax har vi allt du behöver för att bygga en riktigt fin altan. Vi hjälper dig gärna om du undrar över något.

Regla upp ett hållbart bygge

Vill du bygga en fristående uteplats, eller kanske ett förråd? Då kan du använda dig av tryckimpregnerat virke för att ge konstruktionen ett extra långt liv. Vi har reglar i olika dimensioner som låter dig bygga stabilt och säkert. Denna typ av regel passar även utmärkt som underkonstruktion till den fristående uteplatsen. Om du använder dig av den här typen av virke behöver du inte oroa dig för den skada markfukt annars kan göra. När man lägger ned tid på ett bygge tycker vi att kvaliteten på virket är mycket viktigt. Vi vill att våra kunder ska kunna njuta länge tillsammans med sina egenskapade verk.

Köp tryckimpregnerat virke från Byggmax

Hos Byggmax kan du hitta virke som passar alla typer av byggprojekt. Tryckimpregnerat virke finns i många olika dimensioner, vi har både riktigt bra reglar och trätrall som låter dig njuta av din utomhuskonstruktion i många år.

filter-white Filtrera

56 träffar

Sortera på
Från 12 95  kr /m
Från 34 35  kr /m
Från 57 45  kr /m
Från 14 85  kr /m
Från 34 95  kr /m
Från 9 95  kr /m
Från 11 15  kr /m
Från 21 55  kr /m
Från 16 75  kr /m
Från 24 95  kr /m
Från 42 35  kr /m
Från 27 95  kr /m
Från 34 95  kr /m
Från 24 95  kr /m
Från 47 95  kr /m
Plus
599  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 699  kr
Plus
359  kr
Plus
299  kr
Plus
205  kr
Jabo
Finns i flera storlekar
Från 85  kr
Plus
445  kr
Plus
565  kr
Jabo
Finns i flera storlekar
Från 159  kr