Infravärme & terassvärme

Infravärmare och terrassvärmare från Byggmax – alltid snabbt, enkelt och till bästa pris. Vi har ett brett utbud av olika sorter för att match just ditt behov. Bläddra runt bland hängande infravärme, stående infravärmare, infravärmare med fot, Infravärme med fjärrkontroll och massor av annat från proffsiga varumärken som Landmann, Hortus, Sunred, Opranic och Tristar.

Terrassvärmare - Förläng sommaren med infravärme

I våra nordiska länder kan varma dagar snabbt gå över till svala eller till och med kyliga kvällar och nätter även mitt i prunkande sommar. Istället för att avsluta kvällarna på grund av kyla kan installera infravärmare från Byggmax. Inte bara kvällarna blir längre utan hela säsongen på uteplatsen, altanen eller balkongen blir längre. Och när du har en härlig uteplats att vistas på, varför inte utnyttja den så länge som möjligt med en terrassvärmare?

Välj rätt infravärmare

För att du ska få ut full effekt av din infravärmare är det viktigt att du vet exakt var du ska placera din värmare. Kommer värmaren vara skyddat från regn under ett tag eller ska den tåla lite regn och väta? Ska den vara fastmonterad eller mobil? Vi har alla dessa varianter i vårt sortiment. Fundera också på hur mycket värme du vill att det ska sprida. Om du väljer en, takhängd, hängande infravärmare kommer det endast sprida värme uppifrån. Vi har varianter som sprider värme underifrån och från sidorna också. Se efter var du har dina eluttag så att du kan placera en infravärmare i närheten eller köp till förlängningssladdar.

Hur fungerar infravärme?

Värmen i en infravärmare skapas genom ofarlig elektromagnetisk strålning som skapar värme. Infravärmare går på el men är energisnåla och säkra. De flesta varianter stänger av sig själv om de skulle bli överhettade. Vi har även gasolvärmare, gasolvärmare till skillnad mot infravärmare använder gasol som drivmedel för att skapa värmen. En gasolvärmare är mer portabel än en elektrisk driven infravärmare men måste istället drivas av gasol som kan ta slut.

Köp billiga infravärmare på Byggmax

Förläng utomhussäsongen med hjälp av säkra och billiga infravärmare. Infravärmare till terrassen köper du på Byggmax.

Läs mer
Filtrera

80 träffar

Sortera på
InfraCenter
5 495  kr
InfraCenter
3 695  kr
HEAT1
3 949  kr
HEAT1
2 649  kr
Hortus
1 075  kr
HEAT1
2 999  kr
HEAT1
449  kr
HEAT1
Finns i flera utföranden
Från 2 035  kr
HEAT1
1 145  kr
HEAT1
Finns i flera utföranden
Från 2 035  kr
HEAT1
Finns i flera utföranden
Från 1 279  kr
HEAT1
3 835  kr
HEAT1
Finns i flera utföranden
Från 2 035  kr
HEAT1
449  kr
Hortus
779  kr
HEAT1
1 355  kr
HEAT1
2 259  kr
HEAT1
3 349  kr
HEAT1
949  kr
5 899  kr
InfraCenter
3 695  kr
InfraCenter
1 295  kr