Eldosa

Utrustning som en apparatdosa och helt vanliga eldosor avgör var i ditt hem du kan placera lampor och använda elektriska apparater. En genomtänkt placering innebär att du slipper riskera att snubbla över fula förlängningssladdar. När det gäller el måste man tänka efter lite som hemmafixare. En hel del moment får bara fackmän utföra eftersom misstag kan försämra brandsäkerheten och innebära risk för elstötar. Om du är osäker på vad du klarar själv så är du välkommen att prata med oss i någon av våra butiker. Vi kan även hjälpa till med professionella eltjänster om du vill genomföra ett större projekt i ditt hem eller din lägenhet.

El är en fråga om säkerhet

I äldre fastigheter är elsystemet ofta en säkerhetsfråga. Var det länge sedan någon såg över kabeldragningar och el dosor är det förmodligen dags att göra en insats. Om du bara vill ha nya praktiska funktioner kan det räcka med att byta en dosa och det kan du ofta klara på egen hand. Vilka eldosor du ska välja beror mycket på vad du har för väggar. Vi har modeller som passar för alla vanligt förekommande väggmaterial och även de verktyg du kan tänkas behöva för att öppna ett prydligt hål för din nya dosa. Med genomtänkta lösningar för el skapar du förutsättningar för god belysning i ditt hem.

Köp eldosor för ditt byggprojekt hos Byggmax

Vi har många olika typer av säkra och prisvärda eldosor i vårt stora sortiment och vi hjälper dig gärna om du är osäker på vad du behöver.

filter-white Filtrera

31 träffar

Sortera på
37 95  kr
44 95  kr
5  kr
10  kr
10  kr
10  kr
49 95  kr
32 95  kr
Gelia
DCL
89 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 10  kr
10  kr
Gelia
DCL
89 95  kr
5  kr
Finns i flera längder
Från 32 95  kr
10  kr
10  kr
10  kr