Handdukstork vattenburen

Är du på jakt efter en handdukstork och funderar på en vattenburen? Smart! En vattenburen handdukstork har en enkel installation, är driftsäker och bra för plånboken. På Byggmax erbjuder vi ett brett sortiment av vattenburna handdukstorkar i olika färger och utföranden.

Hur fungerar vattenburen handdukstork?

En vattenburen handdukstork ansluts till det slutna radiatorsystemet, vilket är både driftsäkert och ekonomiskt. Precis som elementen, värms handdukstorken upp genom det uppvärmda vattnet som kommer in. I och med detta kan den vattenburna handdukstorken även ersätta element i badrummet, eftersom den blir en egen värmekälla som inte bara värmer handdukarna utan hela badrummet. Många handdukstorkar kan nu också kombinera både vatten- och eluppvärmning. Detta är en utmärkt funktion under sommaren när det vattenburna systemet ofta är avstängt. Då kan du enkelt skifta så att handdukstorgen går på el i stället.

Vattenburen handdukstork i olika designs

Om du har bestämt dig för en vattenburen handdukstork finns det mängder av modeller, storlekar och färger att välja på. Välj storlek utifrån hur stort badrum du har och hur många som ska använda handdukstorken. Designen på handdukstorken handlar däremot om tycke och smak. Vill du ha med runda eller fyrkantiga rör? Ska den vara fast eller svängbar? Önskar du en handdukstork i klassisk krom eller modern svart färg? Här finns alla möjligheter att välja en design på din vattenburna handdukstork som passar din stil.

Köp vattenburen handdukstork till bra pris hos Byggmax

Få varma och sköna handdukar med en vattenburen handdukstork från Byggmax. Vi har vattenburna handdukstorkar av hög kvalitet från flera välkända varumärken. Spana in vårt utbud av vattenburna handdukstorkar på vår hemsida eller i din närmsta Byggmax butik.

Filtrera

2 träffar

Sortera på
Arrow
1 949  kr
Arrow
4 399  kr