Lås

Att skydda det man håller kärt är viktigt detta gör du enkelt med ett lås från Byggmax. Vi har allt ifrån elektroniska hänglås till cykellås.

Lås för alla

Oavsett vad du har för behov så har vi på Byggmax både lås och beslag i olika utföranden som passar dig. Med en komplett ytterdörrssats får du allt du behöver för att kunna låsa tryggt om dig, allt i ett och samma paket. Är det cykeln du vill skydda så är inte heller det några problem. Hos oss hittar du cykellås som gör tjuvens jobb riktigt svårt. Hänglås kan man aldrig få för många av, de är en enkel lösning som smidigt skyddar det du är rädd om. Byggmax erbjuder ett stort sortiment av dessa, både nyckelvarianter och mer avancerade med elektroniskt kodlås.

Skapa säkerhet enkelt

Vi på Byggmax tycker att det ska vara enkelt att skydda sina älskade ägodelar, därför erbjuder vi massor av olika låslösningar som du enkelt monterar själv. Hur ser ytterdörren hemma ut egentligen? Hur länge sedan var det du såg över låset? Om du besöker oss lovar vi att du hittar ett riktigt bra lösning för denna. Vi har flera olika typer för olika sorters ytterdörrar. Besök vår avdelning för lås och passa på att säkra upp alla dina kära prylar. Vi har riktigt prisvärda lösningar som håller båten, skjulet, garaget och alla de där andra prylarna du älskar säkra och skyddade.

Säkra dina prylar med lås från Byggmax

Hos Byggmax hittar du lås för alla olika behov. Oavsett om du vill skydda båten eller huset har vi lösningar för detta.

Filtrera

193 träffar

Sortera på
Habo
175  kr
Habo
209  kr
Finns i flera färger
Från 199  kr
Habo
249  kr
-
69 95  kr
Habo
199  kr
Habo
79 95  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 29  kr
Habo
299  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 199  kr
Habo
199  kr
Habo
159  kr
Habo
Finns i flera storlekar
Från 13 95  kr
Habo
219  kr
Habo
109  kr
29 95  kr
Habo
48  kr
Habo
Finns i flera storlekar
Från 46  kr
Habo
25 95  kr
Habo
795  kr
Habo
Finns i flera storlekar
Från 17 95  kr
Habo
24 95  kr
Habo
Finns i flera storlekar
Från 50  kr
Habo
47  kr