Garageport & garagedörr

Letar du efter en garageport med en automatisk portöppnare? Är du ute efter en garagedörr som skyddar mot vädrets makter, samtidigt som den ger ditt garage en snygg look? Ta en titt i Byggmax stora sortiment och upptäck hur billigt och enkelt det kan vara att själv installera skydd från väder och vind på ditt garage. Hos oss hittar du garageportar och garagedörrar i flera dimensioner samt alla de monteringstillbehör du behöver för att själv montera din garageport. Tillsammans med våra produkter får du råd, tips och instruktioner för hur du så enkelt som möjligt får porten på plats och maximerar dess användning.

Få garaget du vill ha

Några av fördelarna med att själv montera din garageport är att du får precis det resultat som du vill ha plus att det är billigare än att anställa någon som gör det åt dig. Våra garageportar kommer antingen med alla tillbehör du behöver eller så får du tydliga instruktioner om vilka tillbehör som behöver läggas till. Vi erbjuder exempelvis ett tillbehörspaket med allt du behöver för att montera din slagport inklusive handtag, låscylinder, tätningslist, dörrstopp och monteringsskruv. För den som inte har plats eller möjlighet för ett komplett garage, men som ändå vill ha ett tak över sin bil rekommenderar vi en titt i vår avdelning för carport.

Slagport - en traditionell garageport

En slagport är en garageport som består av två dörrar. Slagporten är ett populärt val för många tack vare sitt klassiska och traditionella utseende. En fördel med slagportar är att de har en tätare konstruktion än takskjutport och vipport. Det gör att en slagport å ena sidan kan minska värmeförlusten när den är stängd men å andra sidan tar det något längre tid att öppna och stänga en slagport. En annan fördel är att du inte behöver en sidodörr, utan du kan använda ena halvan att gå in och ut genom.

Spara plats med en takskjutport

Upptäck fördelarna med takskjutport till ditt garage, med sin smidiga och platsbesparande design är takskjutportar perfekta för garage där du vill optimera ditt utrymmme. Våra takskjutportar erbjuder hög säkerhet, enkel användning och långvarig hållbarhet. Till skillnad från en slagport kan du dessutom koppla in en garageportsöppnare så du smidigt och enkelt kan öppna garageporten från bilen.

Köp garageport hos Byggmax

Bland Byggmax garagedörrar hittar du högkvalitativa och prisvärda produkter för alla behov och smaker. Montera garageporten själv, hos Byggmax får du hjälp att uppnå dina byggdrömmar.

Populära varumärken

Inspiration och gör det själv-guider

Montera lås på ytterdörr | ByggmaxMontera lås på ytterdörr | Byggmax
Bygga entrétak | ByggmaxBygga entrétak | Byggmax
Energieffektiva dörrar | ByggmaxEnergieffektiva dörrar | Byggmax
Inbrottssäkra huset | ByggmaxInbrottssäkra huset | Byggmax