Vattenslang & trädgårdsslang

Underlätta arbetet i trädgården med trädgårdsslangar från Byggmax. Med en vattenslang blir arbetet i trädgården mycket smidigare, enklare och effektivare. Du slipper bära runt på vattenkannor till dina blommor och planteringar.

Hur vet du vilken vattenslang du ska köpa?

Det finns väldigt många slangar att välja bland och behoven är väldigt olika. Har du en liten tomt kan en vattenslang på 25 m räcka, en mellanstor tomt behöver cirka 50 m och på en stor tomt finns det större behov av längre slang då är en vattenslang på 100 meter mer passande. Tjockleken på slangen varierar beroende på hur kraftig slang du köper, men det vanligaste och det vi rekommenderar är från 12,5 mm - 19 mm. Det finns oändligt med olika slangar att välja på. Hos Byggmax hittar du kända varumärken såsom Hozelock, Grouw, Hortus, Palram och Trolla. Det finns även vattenslangar som expanderar och kompletta slangpaket som innehåller slangkopplingar och microslangar samt fuktslang som du smidigt kan ha i rabatten, där rekommenderar vi en svart vattenslang.

Automatisera bevattningen med vattenslangen

Glömmer du ofta bort att vattna dina växer utomhus eller tycker du att det tar mycket av din tid? Vi på Byggmax har lösningen, hos oss kan du köpa vattenspridare och automatisk bevattning med timer, så kan du enkelt sitta i solstolen så sköter trädgårdsslangen allt arbete.

Köp trädgårdsslang hos Byggmax

Kom in i din närmsta Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av slangar och slangkopplingar.

Filtrera

23 träffar

Sortera på
Hozelock
Från 0  kr
Grouw
Från 159  kr
Serva, Hydro, Grön
10  kr
Serva, Hydro, Gul
10  kr
Grouw
Från 149  kr
Gardena
1/2"
Från 279  kr
Grouw
Från 129  kr
Gardena
Förlängas upp till maximalt 30 m
Från 439  kr
Hozelock
Ultraflex Trikåarmerad gul/grå 12,5mm x 20m
Från 100  kr
Hozelock
 Select med 12,5mm (1/2") 20m slang, munstycke, snabbkoppling, stoppkoppling och krankoppling 1/2" & 3/4
Från 100  kr
Hortus
Finns i flera längder
Från 185  kr
Trolla
Finns i flera längder
Från 1 095  kr
10  kr
10  kr
Green>it
10  kr
100  kr
Green>it
10  kr