Odling

I Byggmax stora sortiment hittar du prisvärda trädgårdsredskap, oavsett vilken typ av trädgårdsskötsel säsongen kräver. Gör ett besök på ditt Byggmax-varuhus och låt oss inspirera dig.

Trädgårdsskötsel är enklare än du tror

Trädgårdsskötsel behöver inte vara svårt, tungt eller tidskrävande. Välj utrustning och redskap efter dina behov, som en pallkrage eller en blomster-stege om du har svårt att böja dig. Skydda din plantering eller trädgårdslandet med en ogräsduk om du vill slippa ogräsrensning och använd handskar och skyddskläder när du arbetar. Du kan även hämta inspiration när vi tipsar om hur du tar hand om ogräs på bästa sätt. Kompostera dina matrester och minska på energislöseriet samtidigt som dina plantor och grönsaker frodas i god jord. Krossa äggskal och strö runt dina rosor så trivs de, eller gräv ner använda teblad i salladsodlingen så håller sig ohyran borta. På ditt Byggmax-varuhus finner du det du behöver för att underlätta trädgårdsskötseln, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Koppla av med trädgårdsskötsel

Lycklig är den som har egen trädgård, med ett växthus, men även krukodling på balkongen eller i en pallkrage ger härliga resultat. På Byggmax finner du allt från gräsklippare och arbetskläder till krukor, blomfrön, ogräsdukar och komposter. Odla egna grönsaker och örter, kompostera dina matrester och värna om miljön. Njut av vackra blommor och av tillfredsställelsen som egenodlat ger. Trädgårdsskötsel är avstressande, roligt och givande med rätt redskap och tillbehör. På Byggmax hittar du många och prisvärda produkter som passar just dina behov och vi hjälper gärna till med goda råd.

Odla och så hemma

Med våren i antågande så växer lusten att odla, oavsett om det handlar om blommor eller egna grönsaker till sommarens middagar. Det behöver varken vara svårt eller krångligt att lyckas med sina odlingar, men det finns en del att tänka på innan du drar igång. Ta hjälp av vår guide odla och så eller läs mer om att odla i pallkrage för våra bästa tips och trix.

Trädgårdsskötsel med välkända varumärken

Hos Byggmax hittar du ett brett sortiment från flera olika varumärken. Gör vackra planteringar i blomlådor från PLUS, ta tillvara på och återanvänd regnvattnet med en regntunna från Greenline eller handla billiga fröpåsar från Hammenhögs och Nelson Garden. Här hittar du också robotgräsklippare från Robomow och produkter från bland annat Jabo, Vefi Garden, Biolan. Hos Byggmax hittar du lätt och billigt det du behöver för att lyckas med din trädgårdsskötsel. Handla i våra varuhus eller e-handla och se din drömträdgård förverkligas.

Läs mer
Filtrera

409 träffar

Sortera på
Från 0  kr
Hasselfors garden
Förbättringsjord från Hasselfors
Från 0  kr
Weibulls
40 Liter
179  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 1 615 50  kr Från 1 795  kr
Finns i flera utföranden
Från 2 895  kr
Finns i flera utföranden
Från 2 995  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 45 86  kr Från 50 95  kr
Från 122  kr
Från 52 99  kr
Från 34 99  kr
Wiksbo
50 liter
79 95  kr
Weibulls
229  kr
Ventura Design
Finns i flera varianter
Från 14 95  kr
Hammenhögs
39 95  kr
Venso EcoSolutions
Finns i flera längder
Från 1 379  kr
Venso EcoSolutions
5 389  kr
Venso EcoSolutions
7 990  kr
Venso EcoSolutions
Finns i flera färger
Från 979  kr
Venso EcoSolutions
Finns i flera färger
Från 499  kr
Venso EcoSolutions
Finns i flera utföranden
Från 575  kr
Venso EcoSolutions
Finns i flera utföranden
Från 119  kr
Venso EcoSolutions
Finns i flera utföranden
Från 579  kr