Marksten

Letar du efter marksten och trädgårdsplattor för att förverkliga drömträdgården eller uteplatsen? Här finns allt du behöver för att skapa ditt egna utomhusparadis.

Enkelt med stor valmöjlighet

Marksten är ett enkelt, snyggt och praktiskt sätt att få till trädgårdsgångar och uppfarter. När du väljer mönster, se då hur stenarna och plattorna ser ut när man använder många, vissa mönster ger olika intryck beroende på om man anlägger en stor eller liten yta. En trädgårdsgång bör vara bred nog så att två personer kan mötas, och en uppfart bred nog så att en bil med öppna dörrar får plats. Viktigt att tänka på vid anläggning är att göra ett bra underarbete, det ger dig en gång eller uppfart som håller länge oavsett belastning och väder. Kom ihåg att packa materialet mellan varje lager och avsluta alltid med fyllsand för bästa hållbarhet och enklare skötsel.

Sätt prägel på din utomhusmiljö

Att arbeta med marksten själv är ett enkelt och snabbt sätt att ge din trädgård ett rejält lyft. Den håller länge, kräver lite underhåll och kan dessutom med lite kreativitet användas till så mycket mer än bara som gångmaterial. Varför inte bygga en låg mur eller ställa markstenen på högkant som rabattavgränsare? Genom att välja mellan olika färgnyanser och mönster kan du enkelt ge din utomhusmiljö både ett modernt och en gammaldags prägel. Här på Byggmax har vi allt du behöver för att ditt projekt ska bli riktigt lyckat, från byggmaterial som markduk och cement till trädgårdstillbehör som odlingsbänkar och komposter.

Lägga marksten

På Byggmax vill vi hjälpa dig med hela ditt projekt. Förutom att du alltid köper marksten till bästa pris hos oss, så kan vi även guida dig i hur du ska lägga markstenen på bästa sätt. Besök vår stora och välanvända guide Lägga marksten där du får hjälp med förarbete, steg-för-steg-anvisningar samt underhållning och efterarbete - allt för att du verkligen ska lyckas med ditt projekt.

Köp marksten hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av marksten som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken marksten som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

103 träffar

Sortera på
850  kr
250  kr
Finns i flera storlekar
Från 199  kr
100  kr
Progarden
30  kr
100  kr
Wiksbo
300  kr
89 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 39  kr
100  kr
Finns i flera storlekar
Från 139  kr
Finns i flera storlekar
Från 100  kr
Finns i flera storlekar
Från 149  kr
149  kr
Finns i flera storlekar
Från 49  kr
Finns i flera storlekar
Från 100  kr
75  kr
Elho
Finns i flera utföranden
Från 100  kr
100  kr
Landmann
100  kr
299  kr
199  kr