Loungesoffa

Loungesoffa är en typ av utemöbel som är designad för avslappning och socialt umgänge. En loungesoffa består vanligtvis av flera sammankopplade säten, vanligtvis i en rak form eller i en L- eller U-form. En loungesoffa utomhus är den perfekta möbeln för avkoppling, här kan du läsa en bra bok, dricka en god kopp te eller kaffe och umgås med familj och vänner.

Loungesoffor i olika utföranden

Loungesoffor finns i en mängd olika stilar, storlekar, färger och material, från moderna och minimalistiska varianter till klassiska och traditionella. De flesta loungesoffor är tillverkade i vädertåliga material som konstrotting, aluminium eller trä. En del loungesoffor kommer i ett komplett set med dynor och kuddar och ibland behövs detta köpas till vid sidan om. Se till att ta hand om dina kuddar och dynor genom att förvara dom i en dynbox eller liknande, på så sätt skyddar du textilierna från väta, smuts och pollen.

>Loungesoffa till din uteplats

Loungesoffor är en praktisk och flexibel utemöbel som är perfekt för att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär i vilket rum som helst, allra helst ute på balkongen, terrassen eller trädgården. Med en loungesoffa så kan du skapa ett extra rum utomhus! Tack vare de många stilarna, färgerna och materialen som finns att välja mellan så finns det garanterat en loungesoffa som passar just dig i smaken.

Köp loungesoffor hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av loungesoffor. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka loungesoffor vi kan erbjuda.

Filtrera

6 träffar

Sortera på
Plus
3 809  kr
Amazonas
Finns i flera utföranden
Från 8 595  kr
Eden Wood
3 659  kr
Eden Wood
4 650  kr
Eden Wood
Finns i flera färger
Från 4 029  kr
Eden Wood
2 609  kr