Gunga & gungställning

Hos Byggmax hittar du gungställningar i kompletta “gör-det-själv”-paket. Eller så låter du kreativiteten flöda och sätter ihop ett eget kit. Visste du att vi har babygungor, trapetsgungor, kompisgungor, kanotgungor och skateboardgungor? Då kan du verkligen få till en lekplats med en helt egen stil. Att få gunga är något som de flesta barn tycker om, och när det inte är kul längre kan de smyga in i ett gungtält. Det monterar du på sidan av gungställningen, så kan barnen vila eller leka en stund.

Komplett gungställning

I våra färdiga paket finns både gungställning och gungor. Och du monterar den enkelt själv, men om du vill passa på att få till fler funktioner finns det gungställningar med både rutschkana, rep och klätterställning.

Olika typer av gungor

Du kan även köpa en ställning utan gungor och komplettera med den typ av gunga som passar barnets ålder, och sen byta ut den i takt med barnets ålder. För de allra minsta barnen har vi olika babygungor och för de större barnen finns gungor med både hårda och mjuka sitsar. Har du en blivande cirkusartist hemma? Då kanske trapetsgunga kan vara något för er? Ett bra sätt att utveckla barnets motorik, och kan användas för olika akrobatiska övningar. Det finns även gungor där man kan gunga två och två, så kallade kompisgungor, och i en fågelbogunga får kompisen också plats. För de mer lugnare stunderna när man bara vill mysa finns hängstolsgungan.

Köp gunga & gungställning hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av gungor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken gungställning som vi kan erbjuda.

Filtrera

101 träffar

Sortera på
Jungle Gym
Finns i flera färger
Från 6 145  kr
Jungle Gym
Finns i flera färger
Från 6 299  kr
329  kr
Nordic Play
2 499  kr
58 95  kr
Nordic Play
3 389  kr
149  kr
Jungle Gym
2 340  kr
Nordic Play
Finns i flera färger
Från 236  kr
Hörby Bruk
2 681  kr
Hörby Bruk
Finns i flera färger
Från 1 702  kr
Nordic Play
2 676  kr
Plus
225  kr
Habo
90  kr
Jabo
145  kr
Hörby Bruk
229  kr
Nordic Play
2 599  kr
Hörby Bruk
Finns i flera färger
Från 366  kr
Hy-Land
12 819  kr
2 599  kr
AXI
Finns i flera färger
Från 1 789  kr
Jabo
185  kr