Gunga & gungställning

Hos Byggmax hittar du gungställningar i kompletta “gör-det-själv”-paket. Eller så låter du kreativiteten flöda och sätter ihop ett eget kit. Visste du att vi har babygungor, trapetsgungor, kompisgungor, kanotgungor och skateboardgungor? Då kan du verkligen få till en lekplats med en helt egen stil. Att få gunga är något som de flesta barn tycker om, och när det inte är kul längre kan de smyga in i ett gungtält. Det monterar du på sidan av gungställningen, så kan barnen vila eller leka en stund.

Komplett gungställning

I våra färdiga paket finns både gungställning och gungor. Och du monterar den enkelt själv, men om du vill passa på att få till fler funktioner finns det gungställningar med både rutschkana, rep och klätterställning.

Olika typer av gungor

Du kan även köpa en ställning utan gungor och komplettera med den typ av gunga som passar barnets ålder, och sen byta ut den i takt med barnets ålder. För de allra minsta barnen har vi olika babygungor och för de större barnen finns gungor med både hårda och mjuka sitsar. Har du en blivande cirkusartist hemma? Då kanske trapetsgunga kan vara något för er? Ett bra sätt att utveckla barnets motorik, och kan användas för olika akrobatiska övningar. Det finns även gungor där man kan gunga två och två, så kallade kompisgungor, och i en fågelbogunga får kompisen också plats. För de mer lugnare stunderna när man bara vill mysa finns hängstolsgungan.

Köp gunga & gungställning hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av gungor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken gungställning som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

20 träffar

Sortera på
Jabo
3 395  kr
Hörby Bruk
Finns i flera färger
Från 1 795  kr
Till gungställning, gulkromaterad
68  kr 85  kr
Inkl. två gungor, impregnerad furu
2 383 20  kr 2 979  kr
Nordic Play
724 24  kr
Inkl. två gungor, impregnerad furu
2 900  kr 3 625  kr
Nordic Play
669  kr
Nordic Play
439  kr
Plus
Finns i flera färger
3 799  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 4 599  kr
Nordic Play
889 41  kr
Hestraplattan
Finns i flera färger
39  kr
Nordic Play
801 01  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 209  kr
Plus
Finns i flera utföranden
Från 7 431 66  kr
Plus
Finns i flera varianter
Från 3 289  kr
Plus
Finns i flera utföranden
Från 5 073  kr
Plus
124  kr
Plus
1 366 86  kr