Om Byggmax

Byggmax idé är enkel. I våra butiker hittar du byggvaror av riktigt bra kvalitet till riktigt låga priser. Vi har varuhus i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Oavsett vilken Byggmax-anläggning du kör in på känner du alltid igen dig. Du lastar och plockar själv det byggmaterial du ska ha i vår drive-in. Givetvis finns personal om du vill fråga något, men det finns också mängder av guider och tips i skyltform som hjälper dig som har funderingar. På Byggmax anläggningar hittar du ett bra basutbud för dig som vill bygga, renovera och inreda ditt hem. I vår e-handel hittar du allt som inte ryms i butiken – dvs. över 92 000 produkter som bara väntar på att du ska klicka hem dem.

Historien om Byggmax

Året var 1993 när portarna slogs upp till den allra första Byggmaxbutiken. Platsen var Täby och plötsligt hade branschen fått en konkurrent som såg harmlös ut på ytan men som var både smart och envis. Genom att vara först i byggvarubranschen med drive in där kunden fick göra en del av jobbet själv, kunde Byggmax bjuda på priser som fick de andra handlarna (och kunderna) att häpna.   

2007 öppnade Byggmax sin första butik i Norge och 2008 var det Finlands tur att smaka på lågprisaktören. 2013 firade Byggmax 20 år och passade samtidigt på att öppna den 100:e butiken. Än idag växer Byggmax så att det knakar. 

Det ska vara lätt att bygga rätt

Förutom att erbjuda riktigt bra byggvaror till priser som håller plånboken glad så är kunskap en vara som Byggmax gärna bjuder på. I våra butiker hittar du skyltar som hjälper dig att välja rätt produkt till rätt projekt och här hittar du instruktionsfilmer som enkelt förklarar hur du gör för att till exempel bygga altan eller lägga golv. Det är ju kul att göra saker själv.

Kontakt

För mer information om Byggmax, kontakta gärna vår kundtjänst på telefonnummer 0771-89 00 89. 

Vill du prata med någon på servicekontoret? Ring vår växel på 08-514 930 60.