Skottkärra

Skottkärran är ett självklart trädgårdsredskap till trädgårdsarbeten! Oavsett om du har en liten trädgård eller större lantbruk har vi skottkärror som passar just för dig.

Skottkärran – din bästa vän i trädgården

En skottkärra är en pålitlig arbetskamrat för flera olika typer av arbetsuppgifter. Har du en trädgård och behöver transportera bort jord, gräsklipp, löv och annat trädgårdsavfall gör du detta enkelt med en skottkärra. Skottkärran är också perfekt att använda för att köra ut foder till djuren och till flyttning av betong och murbruk. En skottkärra är helt enkelt ovärderlig vid transporter och kommer underlätta ditt arbete.

Olika modeller och storlekar av skottkärror

En bra skottkärra är balanserad och lätt att köra, men olika modeller och storlekar passar för olika användningsområden. Vi på Byggmax har skottkärror som rymmer 65 liter upp till 210 liter. Ska du använda skottkärran endast till trädgårdsarbete behöver du eventuellt en mindre variant, men till lantbruk kan det vara bra med en större modell. Till lantbruk kan det även vara en fördel att ha en skottkärra med större hjul så du enkelt kan ta dig fram över trösklar och ojämna underlag. Till murbruk och betong rekommenderas skottkärror med djupare och smalare korg. Det finns skottkärror med korg i både plast och plåt. Skottkärror i plast är lättare, men plåt är tåligare mot sten och grus. Vi har även skottkärror med luftgummihjul som ger bra stötdämpning, och punkteringsfria hjul så du garanterat kan jobba på utan avbrott. Välj modell och storlek på skottkärran utifrån vad som passar dina behov bäst.

Köp skottkärror av hög kvalitet på Byggmax

På Byggmax hittar du ett brett sortiment av skottkärror, bland annat från välkända Hörby Bruk. Vi erbjuder prisvärda, kraftfulla och slitstarka skottkärror som kommer vara till stor hjälp under arbetsdagarna. Ta en titt och hitta din nya skottkärra och andra praktiska trädgårdsredskap idag hos oss på Byggmax.

filter-white Filtrera

10 träffar

Sortera på
329  kr
Hörby Bruk
Grön, luftgummihjul, omonterad
Från 979  kr
Trolla
1450x700x620 mm
1 379  kr
Millarco
Röd/orange, 75 × 38 × 33 cm (l × b × h)
371  kr