Golvunderlag

Undergolvsystem fyller flera viktiga funktioner och är ofta en förutsättning för att du ska kunna ha snygga och väl fungerande golv i hemmet. Hos oss på Byggmax kan du köpa undergolv och läggning till ett bra pris.

Allt till golvläggningen

Undergolv fyller flera viktiga funktioner. Det planar framför allt ut underlaget så att det blir lättare att lägga ett snyggt golv ovanpå, till exempel klinkers. De kan möjliggöra golvvärme och i sig själva vara värmeisolerande. Hos oss hittar du även alla de tillbehör och verktyg du kan behöva för ditt golvprojekt. Allt från monteringssatser till underlagsfoam som ger golvet flera goda egenskaper. Visste du att det kan vara bra med plast under golv? Det finns även rullar med återvunnet papper som ger dina golv de rätta kvalitéerna. Vi hjälper dig gärna till rätta om du är osäker på vad som passar bäst i ditt hem.

Det är viktigt med bra undergolv

Om du själv lägger in ett underlagsgolv och sedan fortsätter med den synliga delen av golvet så vet du att det har blivit bra gjort. Det är heller inte svårare än att i princip vem som helst kan klara av det med en gnutta tålamod, vettiga verktyg och bra instruktioner. Vi på Byggmax är vana vid att hjälp hemmafixare till rätta, tveka inte att fråga oss om råd om du är osäker på hur du ska lägga upp ditt projekt. Produkter som underlagsfoam bidrar, även om de inte syns, till miljön inomhus. De har en stegljudsdämpande effekt och isolerar bra mot fukt. Det lönar sig alltså att satsa på ett vettigt undergolv.

Köp billigt undergolv hos Byggmax

Undergolv bidrar till en bra miljö i hemmet. Köp från Byggmax så får du pengar över och hjälp med ditt projekt.

Filtrera

9 träffar

Sortera på
Från 149  kr
279  kr
Från 99 95  kr
289  kr
219  kr
Från 99  kr
429  kr
549  kr
449  kr