Golvunderlag

Undergolvsystem fyller flera viktiga funktioner och är ofta en förutsättning för att du ska kunna ha snygga och väl fungerande golv i hemmet. Hos oss på Byggmax kan du köpa undergolv och läggning till ett bra pris. 

Allt till golvläggningen

Undergolv fyller flera viktiga funktioner. Det planar framför allt ut underlaget så att det blir lättare att lägga ett snyggt golv ovanpå, till exempel klinkers. De kan möjliggöra golvvärme och i sig själva vara värmeisolerande. Hos oss hittar du även alla de tillbehör och verktyg du kan behöva för ditt golvprojekt. Allt från monteringssatser till underlagsfoam som ger golvet flera goda egenskaper. Visste du att det kan vara bra med plast under golv? Det finns även rullar med återvunnet papper som ger dina golv de rätta kvalitéerna. Vi hjälper dig gärna till rätta om du är osäker på vad som passar bäst i ditt hem.

Det är viktigt med bra undergolv

Om du själv lägger in ett underlagsgolv och sedan fortsätter med den synliga delen av golvet så vet du att det har blivit bra gjort. Det är heller inte svårare än att i princip vem som helst kan klara av det med en gnutta tålamod, vettiga verktyg och bra instruktioner. Vi på Byggmax är vana vid att hjälp hemmafixare till rätta, tveka inte att fråga oss om råd om du är osäker på hur du ska lägga upp ditt projekt. Produkter som underlagsfoam bidrar, även om de inte syns, till miljön inomhus. De har en stegljudsdämpande effekt och isolerar bra mot fukt. Det lönar sig alltså att satsa på ett vettigt undergolv.

Billigt undergolv hos Byggmax

Undergolv bidrar till en bra miljö i hemmet. Köp från Byggmax så får du pengar över och hjälp med ditt projekt.

Läs mer
Filtrera

6 träffar

Sortera på
2mm, 15m2
Från 149  kr
Under golv, 1x15m
Från 92 95  kr
1,6mm 1,1x15m, anpassad för golvvärme
279  kr
Barlinek
2x1000 mm, 10 meter
369  kr
1,1x10m - 11 m2, LVT, ljuddämpande effekt 20 dB, tryckhållfasthet 400 kPa
Från 549  kr
1,5mm, XPS, 6m2, 1180x500x13,5 UTGÅENDE
Från 119 70  kr