Cellplast

Lägg platta på mark och gjut in cellplast för att isolera mot kyla. Cellplasten från Byggmax har hög fukttålighet vilket gör att den ger skydd mot mögel. Cellplast kallas även frigolit.

Bättre isolering med cellplast

Cellplasten från Byggmax finns i många olika tjocklekar och storlekar så att du kan skaffa det som du behöver för ditt projekt. Om du ska bygga nytt och lägga grund för ditt hus kommer du att tjäna på att gjuta in cellplast i betongen. Plasten kommer att isolera mot markkyla och dessutom ge skydd mot vind, vatten och mögel. Det är den bästa investeringen du kan göra för ditt nya hus så att det håller tätt mot det som inte ska komma in, utan låter det stanna där ute. Cellplasten från Byggmax är lämplig för sådana projekt eftersom det håller för högt tryck.

Flera funktioner för cellplasten

Det är inte bara när det gäller att lägga grund för ett hus som du kan använda dig av cellplast utan det finns flera funktioner. Det kan även användas vid takisolering eller som packningsmaterial för ömtåliga produkter. Du kan även lägga plast som isolering för fasader. Tack vare att cellplasten har hög isoleringsförmåga kan den användas för många olika områden. Det är bara upp till dig att bestämma vad som kommer att bli ditt nästa projekt. Plasten är mycket fukttålig jämfört med gipsskivor som har en yta som är känslig för fukt, vilket gör att plasten är mer lätthanterlig under projektets gång.

Köp cellplast hos Byggmax

Cellplast är en fantastiskt bra investering när du vill ha bra isolering och fukttåligt material som håller länge. Bra och prisvärt material för ditt projekt.

Filtrera

8 träffar

Sortera på
Finns i flera storlekar
Från 23 95  kr
Från 93 95  kr
2x1 m eller 2,4x1,2 m
Från 319  kr
BEWi
Finns i flera storlekar
2 440  kr
BEWi
1 195  kr
BEWi
620  kr
BEWi
Finns i flera storlekar
Från 599  kr
BEWi
2 870  kr