Isolering

Du kanske ska renovera eller vinterbona en bostad, då hittar du den isolering du behöver hos oss på Byggmax. Vi har kunskap, erfarenhet och rätt grejer. Du har drömmen och planen. Tillsammans ser vi till att göra drömmen till verklighet.

Mota bort kylan med schysst isolering

Det är inte kul att frysa! Det är lätt hänt när våra nordiska vintrar smyger sig på med blåst och köld. En bra grund för värme är att golvet är varmt. Så att placera isolerande cellplast under golv är en bra början. Vi har många cellplaster att välja på i varierande tjocklekar. Fråga gärna vår kunniga personal vilken som kan passa just dig. Drag ifrån väggarna kan också vara en värmetjuv. Så när du ska isolera väggarna, är det att föredra att sätta dit byggplast innan du ger dig i kast med att sätta upp isolering. Byggplasten hjälper till att hålla både fukt och drag borta, vilket gör att det är lättare att hålla värmen inne och möglet borta.

Isolera ditt hus - Byggmax guidar

Oavsett om det gäller ett hus med befintlig isolering eller ett nybygge är det en god idé att se till att takbjälklaget blir ordentligt isolerat. Byggmax omfattande guide isolera takbjälklag hjälper dig på vägen. Behöver du isolera din yttervägg? Även om det kan tyckas vara ett stort jobb, så är det inte så svårt. Lite att tänka på finns det, men följ vår guide isolera yttervägg så blir huset välisolerat. Vi har även steg-för-steg-guider för hur du monterar syll och isolerar källargolv, med våra guider missar du inte något viktigt för att få en bra isolering i ditt hus.

Se till att även bilen får varmt

När du ändå är igång och fixar, varför inte se till att även garaget blir varmt och skönt? Så vad behöver du för att isolera garaget? Syllisolering är lämpligt att montera vid grunden (mot syllarna), för att skapa ett fuktskydd och bygga upp en lufttäthet. Man kan även använda sig av en fogskumspistol för att täta extra vid bjälkar och dylikt. Självklart behöver du även lämplig isolering. Där kan du välja mellan plattor eller isoleringsmaterial på rulle samt vilken tjocklek som du behöver. Till dessa produkter är det även bra att ha en vettig isolerkniv att skära ut bitarna med.

Köp isolering hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av isolering som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken isolering som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

48 träffar

Sortera på
Paroc
Finns i flera storlekar
Från 43 95  kr /m2
Isover
Från 159  kr
Ursa
15  kr /m2
Från 199  kr
BEWi
620  kr /paket
Luoman
Folie
5 652  kr
BEWi
2 870  kr /paket
Luoman
Folie och trä
8 388  kr
Bison
259  kr
Luoman
Folie och trä
13 686  kr
Luoman
Folie
7 954  kr
TJB
Finns i flera storlekar
Från 609  kr
Luoman
Folie
8 855  kr
Luoman
Folie och trä
12 338  kr
Luoman
Folie
6 443  kr
Luoman
Folie
7 179  kr
1 069  kr
Luoman
Folie och trä
10 634  kr
Luoman
Folie och trä
11 395  kr
Luoman
Folie och trä
13 702  kr
Luoman
Folie och trä
8 666  kr
Luoman
Folie och trä
10 115  kr
Luoman
Folie och trä
16 655  kr
Luoman
Folie och trä
11 997  kr