Spotlight utomhus

Hos oss på Byggmax hittar du spotlights för olika typer av installationer. En välplacerad spotlights ger din trädgård eller altan en mysig och ombonad atmosfär. Vi har en mängd olika strålkastare för utomhusbruk med olika ljus och användningsområden. Trädgårdsspotlight tål både vind, regn och kyla.

Vad används trädgårdsspotlights till?

Spotlights eller trädgårdsspotlights som det också kallas, används för att punktbelysa träd, buskar, fasader och andra miljöer utomhus. Hos oss hittar du spotlights för både infällning i till exempel entrétak, altandäck, markspotlights och ovanjord-spotlights i många olika modeller för trädgården. Spotlights för altandäck kan du enkelt använda för att lysa upp poolen för att skapa en mysig oas. Oavsett vilken typ så ger spotlights utomhus snygga effekter och ett lyxigt intryck.

Var ska jag placera mina spotlights utomhus?

För att veta vart du ska placera dina spotlights kan du enkelt prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera ut lamporna, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren – entrén eller vid garaget. Marklampor i trädgården är inte bara praktiska utan även en snygg detalj. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning till en sensor som automatiskt tänder alla spotlights utomhus när det mörknar ute.

Hur många spotlights per transformator?

För ett komplett system av spotlights i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan i watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom kan grenkopplingar och förlängningssladdar behövas. Med led spotlight utomhus kan du lysa upp både altan, entrén och trädgård.

Vilka spotlights passar för utomhusbruk?

Alla spotlights som ligger i denna kategori är avsedda för utomhusbruk. Spotlights som är tillverkade för att klara det svenska klimatet och tål vind, regn och kyla. Det blir roligare att förverkliga dina trädgårdsdrömmar med vacker utomhusbelysning från Byggmax.

Installera decklights

I våra guider & steg-för-steg hittar du tips och inspiration hur du installerar decklights. Integrerad belysning i ett trädäck kan verkligen förhöja intrycket och skapa en inbjudande atmosfär med en skön stämning. Med små enkla medel kan en ordinär uteplats förvandlas till en mysig samlingsplats för skönt sommarhäng under ljumma kvällar.

Köp spotlights från Byggmax

Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av utomhusbelysning.

Filtrera

64 träffar

Sortera på
Konstsmide
560  kr 800  kr
LightsOn
389  kr
LightsOn
189  kr
Konstsmide
300  kr
Konstsmide
560  kr 800  kr
Konstsmide
700  kr 1 000  kr
Bolthi
379  kr
LightsOn
369  kr
Konstsmide
280  kr 400  kr
559 30  kr 799  kr
LightsOn
369  kr
LightsOn
249  kr
405 30  kr 579  kr
LightsOn
175  kr 250  kr
LightsOn
639  kr
Philips
Finns i flera färger
377  kr
LightsOn
350  kr 500  kr
LightsOn
700  kr 1 000  kr
Nordlux
1 289  kr
LightsOn
150  kr
Konstsmide
350  kr 500  kr