Caféset

Skapa den där harmoniska platsen för dagens första kopp kaffe med ett trevligt caféset. På Byggmax har vi flera olika typer av caféset för balkongen, uteplatsen och trädgården.

Klockrent med caféset på balkongen

Har du balkong och därför begränsat med utrymme? Då är caféset den ultimata lösningen. Caféset är en nätt möbelgrupp med ett bord och ett par stolar. Du behöver därmed inte mycket yta, men får ändå en fin och mysig plats för att fika eller äta något lätt på. Caféset blir även ett trivsamt inslag utomhus på altanen eller i trädgården. Den nätta konstruktionen gör också cafésetet enkelt att flytta runt, om du exempelvis vill ha mer sol eller skugga.

Inred med caféset

Med ett caféset på balkongen eller altanen har du de bästa förutsättningarna att skapa en personlig touch i hemmet. Komplettera ditt caféset med dynor, så har du inte bara något mjukt att sitta på utan det ger också ett tilltalande intryck. Inred därefter med till exempel vackra blommor på bordet och skön belysning runtom. Byggmax har allt du behöver för att få en fulländad uteplats.

Köp caféset hos Byggmax

Ett caféset är i all sin enkelhet en funktionell möbelgrupp som också sätter stilen på ditt hem. På Byggmax har vi caféset i olika designs och material såsom konstrotting, plywood och trä. Allt till ett bra pris och bra kvalité. Kolla in vårt utbud av caféset här på hemsidan eller i någon utav våra Byggmax-butiker.

Filtrera

9 träffar

Sortera på
Wiksbo
249  kr
Wiksbo
599  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 9 329  kr
Wiksbo
249  kr
100  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 8 489  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 8 995  kr
Wiksbo
4 795  kr
Wiksbo
1 500  kr