Så väljer du bästa robotgräsklipparen | ByggmaxSå väljer du bästa robotgräsklipparen | Byggmax

Så väljer du bästa robotgräsklipparen

Här kan du läsa om våra bästa tips för att köpa den bästa robotgräsklipparen för just ditt behov.

Allt fler svenska hushåll investerar i en robotgräsklippare för att ha en effektiv och tidssparande hjälpreda i trädgården. Urvalet av robotgräsklippare är dock stort och det är inte alltid lätt att veta vilken som är den bästa robotgräsklipparen. 

För att komma fram till vilken robotgräsklippare du ska köpa finns det några tips vi kan ge för att guida fram tilll den bästa robotgräsklipparen för dina behov. Välj robotgräsklippare efter trädgårdens area och komplexitet. En stor tomt med många stigningar kräver en robotgräsklippare anpassad för just de behoven, medan en mindre robotgräsklippare passar bättre till en liten plan gräsmatta. Sist men inte minst, fundera på vilka funktioner du önskar, valet blir till sist utifrån dina behov och plånbok.

Så väljer du den bästa robotgräsklipparen | ByggmaxSå väljer du den bästa robotgräsklipparen | Byggmax

Våra robotgräsklippare

Nedan visar vi några av våra favoriter men du kan även se alla våra robotgräsklippare.

Robomow RK1000, bästa robotgräsklipparen.

Robotgräsklipparen Robomow RK1000 blev 2021 utsedd till bäst i test av Råd & Rön och den fortsätter vara populär även när vi går mot säsongen 2022. Robomow RK1000 möter de allra högsta kraven när det kommer till bland annat klippeffektivitet, räckvidd, säkerhet och användarvänlighet. Med extra klippbredd är Robomow RK1000 mer effektiv och klipper gräset snabbare, den är även rustad för tuffa förhållanden och med extra manöverbarhet ger den ett perfekt klippresultat. En blixtsnabb robotgräsklippare med oöverträffad kraft och bästa klippresultatet.

Tillbehör till robotgräsklippare

Hos oss på Byggmax hittar du även tillbehör till din robotgräsklippare så som garagehus och begränsningskabel.