Utebelysning

Utebelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär.

Testa och välj utelampor
Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.

Vacker och funktionell utebelysning
Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.

Köp billig utebelysning från Byggmax
Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver.

Utebelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär och härlig hemmakänsla.


Testa och välj utelampor

Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning ute. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.


Vacker och funktionell utebelysning

Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.


Köp billig utebelysning trädgård från Byggmax

Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver. Din nya led belysning ute köper du på Byggmax. Välj bland fasadbelysning, stolpbelysning,  ljussystem , ljusslingor och ljusnät, spotlights, utelampor och taklampor.

 1. Monza Vägglykta Konstsmide
  Konstsmide, 3w high power led,
  Monza Vägglykta Konstsmide
  569   kr /st
  A
 2. Vägglampa Modena
  Konstsmide, upp/ner belysning, 6x9x17, GU10, 35W, svart, IP44
  Vägglampa Modena
  Pris från
  198   kr /st
 3. Monza Vägglykta Konstsmide
  Mässinganodiserad, 3W High Power LED, 9x8x9 cm
  Monza Vägglykta Konstsmide
  895   kr /st
  A
 4. Markspot 7921 Konstsmide
  9x1W, LED
  Markspot 7921 Konstsmide
  1345   kr /st
  A
 5. Inbyggnadsspot LED Konstsmide
  Konstsmide, LED spot, 12,5x12,x5x10cm, max 4W, 230V, IP44
  Inbyggnadsspot LED Konstsmide
  449   kr /st
  A
 6. Vägglykta Nemi Konstsmide
  Konstsmide, svart, inkl skymningsrelä, plast, IP44, E27, 60W, 20x21,5x31cm
  Vägglykta Nemi Konstsmide
  415   kr /st
  A
 7. Vägglykta Cesena kvadrat Konstsmide
  10W, LED
  Vägglykta Cesena kvadrat Konstsmide
  555   kr /st
  A
 8. Lykta Vega 2-arm exklusive stolpe Konstsmide
  Svart, E27, exl stolpe
  Lykta Vega 2-arm exklusive stolpe Konstsmide
  1495   kr /st
  A
 9. Vega Vägglykta Konstsmide
  Konstsmide, E27 svart
  Vega Vägglykta Konstsmide
  1195   kr /st
  A
 10. Vägglampa Modena
  Konstsmide, ner belysning, GU10, svart, IP44, exkl. lampa, 6x9x9cm
  Vägglampa Modena
  Pris från
  159   kr /st
  A
 11. Monza Vägglykta Konstsmide
  Kopparanodiserad, 3W High Power LED, 9x8x9 cm
  Monza Vägglykta Konstsmide
  895   kr /st
  A
 12. Modena Trädgårdslykta Konstsmide
  Konstsmide, galvad, 11,5x19x70cm, lackad aluminium, max 35W, GU10, IP44
  Modena Trädgårdslykta Konstsmide
  475   kr /st
  A
 13. Vägglampa Elmas Konstsmide
  Konstsmide, vit, plast, E27, 40W, IP44
  Vägglampa Elmas Konstsmide
  85   kr /st
  A
 14. Cremona Vägglykta Konstsmide
  Mörkgrå, 2x3W LED, 13x11x13,5 cm
  Cremona Vägglykta Konstsmide
  515   kr /st
  A
 15. Vägglampa Modena
  Konstsmide, upp/ner, 6x9x17cm, GU10, 35W, grå, IP44
  Vägglampa Modena
  Pris från
  198   kr /st
  A
 16. Pollare Trieste Konstsmide
  Antracitgrå, lampsockel GU10, 11,5x20,5x100 cm, fäste ingår
  Pollare Trieste Konstsmide
  575   kr /st
  A
 17. Markspot mini LED
  6-pack
  Markspot mini LED
  Pris från
  995   kr /st