Rundpensel

Ska du måla spröjs eller andra detaljer och behöver en pensel med god precision? Då är en rundpensel det bästa valet för dig. På Byggmax kan du hitta en rundpensel i en perfekt storlek för dina precisionsarbeten.

Måla noggrant med rundpensel

En rundpensel är en mycket omtyckt typ av pensel som har, precis som det låter, en rund borste. Varför rundpenseln är så omtyckt är för att den lätt kan stryka ut färgen, har hög färgupptagningsförmåga och en utomordentlig precision. Det är kanske just vid precisionsarbeten som rundpenseln är mest uppskattad, som exempelvis vid målning av snickerier, spröjs och lister. Rundpensel kan dock också användas till att måla fasad, vägg, staket och andra större ytor. Med en rundpensel slipper du nämligen dropp och kladd, och får i stället en slät och fin yta. Rundpenseln är helt enkelt en mycket allsidig pensel som både kan användas inom- och utomhus.

Köp rundpensel till bra pris hos Byggmax

Den ultimata penseln för att måla detaljerna är rundpenseln. Uppdatera därför din uppsättning penslar med en rundpensel av hög kvalitet från Byggmax. Gör din beställning av din nya rundpensel tryggt och bekvämt från vår hemsida.

Filtrera

5 träffar

Sortera på
Midun Basic
25 mm, träskaft
20 95  kr
Midun Basic
27 95  kr
Midun
20 mm, gummerat skaft
42 95  kr
Midun
Från 52 95  kr
Midun
Från 62 95  kr