Elementfärg

Tycker du att elementen i rummen förstör inredningen? En lösning på detta är elementfärg. Elementfärg kan göra underverk för dina element och för hela helheten av ett rum. Väck liv i dina trista element med elementfärg från Byggmax.

Stor förändring med färg på element

Om du är sugen på att göra om hemma men kanske inte har tid, ork eller budget för en större renovering så finns det möjlighet att med små medel göra stor förändring. Elementen är en detalj i hemmet som med ny elementfärg kan förändra helhetsintrycket. Elementfärg är en färg särskilt anpassad för element och rör. Den har hög täckkraft, ger en slitstark yta och gulnar inte, men framför allt klarar elementfärg höga temperaturer. Börja i det lilla och ge dina element en ny färg.

Applicering av elementfärg

Att måla elementfärg är både lätt och roligt. Börja med att rengöra dina element ordentligt genom att skrapa bort lös färg, slipa och tvätta rent tidigare målade ytor. Grundmåla gärna sen med en typ av rostskyddsgrund. Därefter kan du måla elementfärgen med en elementpensel som enkelt kommer åt överallt. Elementpensel hittar du givetvis också hos oss på Byggmax. Vi har även elementfärg som sprayfärg om du föredrar detta.

Köp elementfärg till bra pris hos Byggmax

Måla dina element med elementfärg och de kommer kännas som nya och bli en del av inredningen. På Byggmax har vi inomhusfärg och elementfärg av hög kvalitet till bra pris. Gör din beställning i lugn och ro på vår hemsida eller besök din närmsta Byggmax butik.

filter-white Filtrera

1 träff

Sortera på
Midun
0,75 L
149  kr