Rollerset

Varför inte satsa på ett rollerset om du ska måla golv, väggar och tak? Med ett rollerset får du både roller, rollerskaft och färgtråg. Du behöver därmed bara tillsätta färg för att sätta i gång med målningen. Hitta ett passande rollerset för ditt målarprojekt hos oss på Byggmax.

Välj rollerset utifrån ditt målarprojekt

Det är viktigt att komma ihåg att det finns olika rollers beroende på vad du ska måla och vilken yta du vill ha. Därför bör du kolla av vilken roller som ingår i olika rollerset. Det finns exempelvis rollerset med en mindre roller som ger en fin, slät yta för snickerier och möbler. För målning av väggar och tak finns det olika varianter av rollerset som till exempel kan ge mediumyta eller en något grövre yta. Hos oss på Byggmax kan du välja på olika rollerset och hitta den som bäst passar dina behov. Kom ihåg att du kan rengöra ditt rollerset efteråt och på så sätt vara redo när nästa målarprojekt dyker upp.

Köp rollerset till bra pris hos Byggmax

Ett rollerset är en smart och enkel lösning för att få det du behöver till målningen. Kolla in vårt utbud av rollerset här på vår hemsida eller i någon utav våra Byggmax-butiker.

filter-white Filtrera

6 träffar

Sortera på
Midun
Från 79 95  kr
Byggmax
49  kr
Midun Basic
39 95  kr
Midun
59 95  kr
Midun Basic
39 95  kr
Midun
99  kr