Väggdekor

Dekorera barnens rum med en förtjusande väggdekor. Väggdekor är ett enkelt sätt att pynta rummet på i stället för bilder eller målningar. Välj bland mängder av väggdekorer med olika motiv hos oss på Byggmax.

Populärt med väggdekor

Väggdekor har blivit ett väldigt populärt sätt att dekorera rum på, och det är lätt att förstå varför. De är självhäftande och otroligt smidiga att sätta upp. Allt du behöver är en fast, slät och rengjord yta. Notera dock att en del väggdekorer inte bör sättas upp på papperstapet. För att sätta upp väggdekoren drar du bort de tunna motiven från ett ark och klistrar upp dem på väggen. Det listiga är att väggdekoren inte binds till underlaget utan kan lätt tas bort utan att lämna klisterrester eller riskera att förstöra väggen. Har du tröttnat på ditt motiv och vill förnya rummet kan du därmed enkelt byta ut din väggdekor till ett nytt spännande motiv.

Dekorera väggen med vackra mönster

Det roliga med väggdekorer är alla mängder av motiv det finns att välja emellan och särskilt till barnrummet. Hos oss hittar du väggdekorer till barnrummet för barn i alla åldrar. Skapa exempelvis ett äventyrligt rum med väggdekorer föreställande söta djur i olika naturmiljöer. Eller välj bland klassiska motiv såsom bilar, slott och planeter. Med väggdekorer i barnrummet får barnen garanterat en lekfull miljö i fina färger.

Väggdekor till bra pris hos Byggmax

Det finns eleganta väggdekorer till alla rum i hemmet, det finns till exempel väggdekorer föreställande vackra blommor som är perfekta att ha ovanför sänggaveln eller på väggen i vardagsrummet. Här finns alla möjligheter att inreda ert hem efter er personliga stil. Släpp lös kreativiteten med väggdekorer från Byggmax. Vi erbjuder ett brett sortiment av tapeter och väggdekorer av hög kvalitet och till bra pris.

filter-white Filtrera

226 träffar

Sortera på
RoomMates
295  kr
Walltastic
376  kr
RoomMates
229  kr
RoomMates
239  kr
RoomMates
199  kr
RoomMates
249  kr
RoomMates
279  kr
RoomMates
279  kr
RoomMates
299  kr
RoomMates
200  kr
RoomMates
215  kr
RoomMates
237  kr
RoomMates
215  kr
RoomMates
199  kr
RoomMates
269  kr
RoomMates
259  kr