Takfärg

Är det dags för en helrenovering eller bara att måla om ett rum så får du inte glömma taket. Takfärg utgör en viktig del för helhetsintrycket av ett rum. På Byggmax har vi takfärg av hög kvalitet som garanterat kommer ge rummet ett lyft.

Varför behövs takfärg?

Det är lätt att tro att vi bara uppmärksammar hustaket, men även inomhus gör färg i taket verkligen skillnad för rummet. Den mest populära takfärgen att ha i taket är vitt med helmatt finish. Vit takfärg ger nämligen rummet en jämn ljusspridning och kan göra att rummet känns större. Anledningen till att använda särskild takfärg är för att den har hög täckningsförmåga, bra utflytningsförmåga och en konsistens som droppar mindre än andra färger. Ska du måla om ett helt rum är det bäst att börja med taket för att minska risken att färgstänk hamnar på väggarna. Är det endast taket som ska målas bör du skydda väggarna med skyddsplast. Att måla ny takfärg är en liten arbetsinsats som ger stor effekt.

Fräscha upp med takfärg från Byggmax

Ge taket lite kärlek med takfärg från Byggmax. Vi har inomhusfärg och takfärg både för omålade och tidigare målade ytor. Köp takfärg och målartillbehör till bra pris på vår hemsida eller i någon utav våra Byggmax-butiker.

Filtrera

3 träffar

Sortera på
Sadolin
Finns i flera storlekar
289  kr
Midun Basic
229  kr
Midun
Finns i flera storlekar
Från 199  kr