Bevattningstimer

Bevattning är en viktig pusselbit för att din trädgård alltid ska hålla sig vacker. Men det är inte alltid man har tid att vattna så mycket som kan behövas en riktig varm sommardag, och är du iväg på semester är det svårt att sköta om trädgården. En bevattningstimer hjälper dig att automatiskt styra bevattningen av dina växter, med en bevattningstimer kan du ställa in exakta bevattningstider och se till att dina växter får tillräckligt med vatten utan att slösa bort det. En smart lösning för både dig och dina växter.

Hur fungerar en bevattningstimer?

En bevattningstimer låter dig njuta av annat och ser till att dina växter får vatten när de behöver. Denna manick är en bevattningsdator som kan programmeras till att automatiskt starta vattningen så som du önskar, du kan välja mellan olika program och hur ofta vattning ska ske. Många bevattningstimers har dessutom en fuktsensor som känner av när det behöver vattnas. På så sätt kan bevattningen av din trädgård mer eller mindre sköta sig självt.

Köp bevattningstimer hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av bevattningstimer som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken timer för bevattning som vi kan erbjuda.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.