Komplett tvättstuga

Gör det smidigt och enkelt genom att köpa en komplett tvättstuga till ditt hem. Med våra kompletta tvättstugor får du både rymliga skåp och avlastningsbänkar. I skåpen kan du förvara din tvätt, tvättmedel, strykjärn m.m. så att allt inte behöver stå framme. Skåpen gör också att du får en bättre organisering av sakerna i din tvättstuga. Avlastningsbänkarna är perfekta när det är dags att sortera tvätten. Under bänkarna i våra kompletta tvättstugor finns det gott om plats för tvättmaskinen. Få ett smart och organiserat tvättutrymme med en komplett tvättstuga från Byggmax.

Allt du behöver till din tvättstuga

Har du fått din kompletta tvättstuga på plats är det dags att fylla den med allt som kan tänkas behöva. Hos oss kan du bland annat välja på flertal olika tvättmaskiner från välkända varumärken. Har du även behov för en mangel har vi flera varianter som kan passa utmärkt i din kompletta tvättstuga. Allt detta och mycket mer till din tvättstuga hittar du givetvis hos oss på Byggmax.

Köp komplett tvättstuga hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av komplett tvättstuga som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken komplett tvättstuga som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

2 träffar

Sortera på
Black Red White
5 899  kr
Black Red White
3 999  kr