Cykelställ

Vi har cykelställ för de flesta behov, vi har modeller i metall med plats för både din egna och hela familjens cyklar. Låt stället stå på marken eller fäst i väggen.

Hur fäster man cykelstället

Du kan antingen låta stället stå på marken eller montera det i väggen. Om du vill ha ett väggmonterat cykelställ behöver du först se till att stället går att fästa mot väggen. Det bör ha monteringshål som är anpassade för att fästas i väggen. Därefter ska du följa monteringsanvisningarna och om du behöver hjälp kan du fråga oss. Vi på Byggmax har även cykelställ som enkelt kan placeras på marken och behöver ingen montering alls. Smidigt, enkelt och dessutom till ett bra pris.

Vi har cykelställen som passar just dig

Våra cykelställ finns i olika storlekar och olika färger så att du kan välja den som passar dig bäst. Alla våra cykelställ passar bra både i trädgården och vid entrén. Vi har cykelställ i metall men skulle du vilja ha ett i trä kan du bygga ett eget cykelställ med virke från Byggmax. Kolla in våra gör det själv-projekt för att få inspiration och påbörja ett eget projekt.

filter-white Filtrera

4 träffar

Sortera på
Formenta
Loop 4
779  kr
Formenta
Finns i flera utföranden
Från 1 375  kr
Formenta
Finns i flera utföranden
Från 1 619  kr
Formenta
Loop 6
1 579  kr