Kompostkvarn

En kompostkvarn maler ner trädgårdsavfall till mindre bitar och flis som du kan använda som täckmaterial till exempelvis rabatter. Genom att krossa matavfall, löv och annat organiskt material till små bitar kan kompostkvarnen dessutom göra det enklare och snabbare att kompostera.

Fördelar med en trädgårdskvarn

Trädgårdskvarnen gör att du enkelt kan ta hand om ditt trädgårdsavfall hemma istället för att åka till en återvinningsstation. Många av kompostkvarnarna har en uppsamlare som samlar upp allt flis och du kan enkelt ta tillvara på det. När du väljer trädgårdskvarn bör du fundera på om du vill få fram grovt flis som kan användas till marktäckning eller om du vill ha finare spån till din kompost. En trädgårdskvarn med knivar ger ett finare resultat i jämförelse med en valsarmaskin som skär grövre spån. Välj den typ av kompostkvarn som passar dina behov och storlek av trädgård bäst.

Köp kompostkvarn hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av kompostkvarn som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken trädgårdskvarn som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

11 träffar

Sortera på
WOLF-Garten
2800 W
3 495  kr
Stiga
El, Med borstar
2 389  kr
Stiga
El, Borstlös motor
3 499  kr
AL-KO
Easy, 50 L
2 495  kr
Bosch Power Tools
5 599  kr
WOLF-Garten
2800 W
3 738  kr
Bosch Power Tools
7 129  kr
Alpina
El, Med borstar
2 199  kr
Einhell
Svart, Röd, 2000, kW
1 799  kr
Bosch Power Tools
5 509  kr