Tvålkopp

Det finns många olika tvålhållare för att på ett smidigt sätt förvara tvål, både vid handfatet och i duschen. Att ha tvålen nära till hands och att enkelt kunna få tvål till handen är praktiska aspekter som är viktiga medan färg och design är viktiga detaljer för den stilmedvetna. Med en tvålhållare frigör du dessutom yta och gör det lättare att hålla rent och snyggt.

Tvålpump, tvålkopp och tvålfat, många olika tvålhållare

I vårt sortiment hittar du många olika varianter av tvålhållare och det slutliga valet beror helt på utrymmet i badrummet och vad du själv föredrar. Vi har tvålfat och tvålkopp som både kan stå på tvättstället eller monteras på väggen. Om du inte vill använda handen när du tar i tvålhållaren rekommenderar vi en tvålautomat som har en förlängd arm på pumpen. För duschen finns tvålkorg med både tvålfat och duschkorg, med plats för fast tvål tillsammans med schampo och balsam. I vårt sortiment finns tvålhållare till vägg, du monterar enkelt tvålhållaren på väggen vid tvättstället med medföljande skruvar och plugg, eller i duschen så har du alltid tvål nära till hands. Ett tvålfat eller tvålpump monterad på väggen gör att du lätt kommer åt tvålen när du ska tvätta händerna.

Köp tvålhållare hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av olika tvålhållare som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka tvålhållare till dusch eller handfat som vi kan erbjuda.

Filtrera

7 träffar

Sortera på
Beslagsboden
Mattkrom
119  kr
Beslagsboden
Vit
116  kr
Habo
159  kr
Habo
89  kr
Beslagsboden
Krom
116  kr
Beslagsboden
Svart och klarglas
127  kr
Miller's
Finns i flera varianter
Från 224 75  kr