Fasadpensel

Ska du måla om fasaden och behöver en passande pensel? Vad passar då bäst om inte en fasadpensel? Med en fasadpensel kommer ytan på din fasad få en otroligt snygg finish. På Byggmax kan du välja på fasadpenslar i olika storlekar så du kan hitta en som passar just din fasad.

Fasadpensel – en kraftfull pensel

För att måla fasaden ställs det stora krav på penseln för att det ska bli ett bra slutresultat och ett effektivt arbete. En fasadpensel är därför speciellt utvecklad för detta. Det är en slitstark pensel som är tjockare än andra penslar. Den har hög färgupptagningsförmåga, är lätt att måla med och ger en jämn, fin yta. En del fasadpenslar har även vridbart skaft, vilket gör att du kan välja att antingen ha rakt eller vinklat skaft för att göra det bekvämt för handen. Många fasadpenslar kan även sättas på ett förlängningsskaft så du får en ergonomisk arbetsställning och kommer åt över hela fasaden. Så ska du måla fasaden gör du helt klart klokast i att skaffa en fasadpensel, både för att underlätta ditt arbete och för att få en strålande finish på ditt hem.

Köp fasadpensel av hög kvalitet hos Byggmax

Satsa på en fasadpensel av hög kvalitet när du ska måla din fasad. Med en fasadpensel från Byggmax kommer ditt hem få ett fläckfritt yttre. Beställ din fasadpensel snabbt och enkelt på vår hemsida eller besök oss i någon utav våra Byggmax-butiker.

Filtrera

16 träffar

Sortera på
Midun Basic
69 95  kr
Midun
Från 92 95  kr
Midun
Från 82 95  kr
Midun
70 mm, vinklat gummerat skaft
Från 72 95  kr
Midun Basic
29 95  kr
Midun Basic
54 95  kr
Midun Basic
70 mm, plastskaft
Från 24 95  kr
Midun
70 mm, rakt gummerat skaft
69 95  kr
Midun
79 95  kr
Midun Basic
71 95  kr
QPT
179  kr
Midun
89 95  kr
QPT
149  kr
Midun Basic
61 95  kr
Midun Basic
70 mm, vridbart plastskaft
51 95  kr
QPT
199  kr