Rutschkana

Rutschkanor finns i många olika längder och höjder för att passa både små och stora barn. Det finns både fristående rutschkanor och rutschkanor som du fäster i ett lektorn, klätterställningar eller gungställningar.

Rutschkanor med UV-skydd

Hos Byggmax hittar du rutschkanor anpassade för utomhuslek i många olika färger och varianter. Många av de rutschkanor du finner i vårt sortiment är gjorda av hållbar högdensitetpolyeten och har UV-skydd vilket gör att de inte tappar färg eller flagnar även om de står i direkt solljus.

Uppmana till utelek med en rutschkana

Rutschkanor är något de flesta barn uppskattar, dessutom övar barn sin motorik när de klättrar upp och ner och ner för rutschkanan. Genom att skapa en rolig uteplats med rutschkanor, klätterställningar eller lekstugor så skapar man plats för mer kreativitet och stimulerande lek. En viktig del för barnens utveckling.

Skapa en egen vattenrutschkana i trädgården

För de riktigt varma dagarna kan du montera fast en vattenslang på rutschkanan för att få en alldeles egen vattenrutschkana. En populär aktivitet som barnen definitivt kommer att uppskatta. Köp rutschkanan hos oss på Byggmax!

filter-white Filtrera

3 träffar

Sortera på
Jabo
250x40x33 cm
1 595  kr
Palmako
Finns i flera färger
Från 1 489  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 1 019  kr