Metallfärg & plåtfärg

För att skydda och förfina dina metall- och plåtytor i hemmet såsom stuprör, hängrännor, fönsterbleck, möbler och räcken är det bäst att använda metallfärg eller plåtfärg. På Byggmax har vi metallfärg och plåtfärg med olika egenskaper och kulörer från välkända varumärken.

Rostskydd och fin färg

Det kan finnas olika syften till att använda metallfärg eller plåtfärg. Kanske vill du främst ge dina husdetaljer och möbler en ny, fräsch färg. Då finns möjlighet att välja på metallfärg och plåtfärg i olika kulörer med exempelvis blank, halvblank och halvmatt yta. Metallfärg och plåtfärg ger dock inte bara ett strålande yttre utan ger också ett ordentligt skydd mot vatten och rostbildning. På Byggmax har vi bland annat metallfärg från omtyckta Hammerite. Hammerite har även metallfärg som kan målas direkt på rost, och metallfärg för metaller som inte rostar såsom rostfritt stål, aluminium, koppar, mässing och zink. Oavsett vad ditt syfte är med att använda metallfärg eller plåtfärg får du både ett effektivt skydd och ett nytt yttre.

Måla med metallfärg och plåtfärg

Det är både roligt och lätt att måla med metallfärg och plåtfärg. Med en del metallfärg och plåtfärg behöver du först grundmåla men många kan målas direkt på ytan. Använd en stålborste för att ta bort gammal färg och rost. Är ytan väldigt ojämn kan du behöva slipa med sandpapper. Torka sedan av damm så ytan är så ren som möjligt. När du är klar med detta är det dags att måla med metallfärgen eller plåtfärgen. Ta gärna en titt på vårt utbud av penslar för att bli helt redo inför målningen.

Köp metallfärg och plåtfärg till bra pris hos Byggmax

Få ny färg och öka livslängden på dina föremål genom att måla dem med metallfärg och plåtfärg. På Byggmax får du kvalitetsprodukter till bra priser. Besök oss i butiken eller gör din beställning av metallfärg och plåtfärg i lugn och ro på vår hemsida.

filter-white Filtrera

13 träffar

Sortera på
Hammerite
150  kr
Hammerite
0,75 L
329  kr
Hammerite
199  kr
Midun
Finns i flera utföranden
Från 179  kr
Midun
189  kr
Kan brytas till önskad kulör
Från 100  kr
Välj kulör Kulör
Hammerite
299  kr
100  kr
Midun
189  kr
Midun
1 L
179  kr
Hammerite
0,25 L
345  kr
Hammerite
0,25 L
345  kr