Lackpensel

En lackpensel är en mångsidig pensel som alltid är bra att ha hemma. Lackpenseln har flera användningsområden och är därför en populär typ av pensel. Kolla in vårt utbud av lackpenslar här och hitta din favorit.

Till vad används lackpensel?

Lackpenseln kan du använda till mycket och är därför bra att ha i sin penselsamling. Det som kännetecknar lackpenseln är att den har bra färgupptagningsförmåga, ger en utmärkt precision och en fin, slät yta. Detta är egenskaper som är bra vid många måleriarbeten. Främst används lackpensel till målning av snickerier, exempelvis lister, fönster, dörrar och möbler. Dock används den ofta också som ett komplement till målning av golv, väggar, tak och fasader. Med en lackpensel hemma är du kort och gott rustad för flera typer av måleriarbeten. Glöm inte att rengöra din lackpensel efteråt så du är startklar när nästa måleriprojekt dyker upp.

Köp lackpensel av hög kvalité hos Byggmax

Emellanåt behöver detaljerna och större ytor i hemmet målas och då är det bra att ha en lackpensel. Vi på Byggmax har ett brett utbud av lackpenslar i olika storlekar. Välj ut en lackpensel som passar dina behov och gör din beställning snabbt och enkelt här på vår hemsida.

Filtrera

10 träffar

Sortera på
Finns i flera storlekar
Från 17 95  kr
Midun
Från 47 95  kr
Midun
Från 57 95  kr
Midun Basic
Från 17 95  kr
Midun Basic
50 mm, gummerat skaft
Från 24 95  kr
Midun
Från 67 95  kr
Midun Basic
Från 29 95  kr
QPT
Från 74 95  kr
QPT
Från 98 95  kr
QPT
109  kr