Bilvård

Här hittar du bilvårdsprodukter som gör det enklare att ta hand om din bil. Att ta god hand om sin bil är en självklarhet för alla bilägare. Med små och regelbundna kontroller kommer din bil att hålla sig fräsch och rulla längre samtidigt som du kan motverka onödigt slitage.

Rätt bilvårdsprodukter för din bil

Istället för att vänta tills krisen uppstår gör du bäst i att kontrollera olja och kylarvätska samt ta väl hand om både interiör och exteriör. Lacken behöver hållas ren och stark för att förhindra rost, och med ren spolarvätska kan du hålla sikten klar även i hårt väder. Du hittar många typer av produkter för din bilvård hos oss på Byggmax, och många andra komponenter som kan vara nödvändiga. Byt ut din slitna tryckluftsslang till en ny av hög kvalitet i passande längd.

Bilvård som helhetskoncept

Det finns många aspekter av bilvård som inte bara involverar motorskötsel och mekanik. Att ta hand om bilen genom att tvätta och städa bilen regelbundet gör det mer angenämt att åka i bilen. En viktig del av bilvården i vårt hårda klimat är också hur vi parkerar bilen och förvarar den. Bygg en carport speciellt anpassad för din trädgård och din bil. Genom att förvara bilen inomhus under vinterhalvåret kan mycket oönskat slitage undvikas och bilen kommer skyddas bättre från snö och kyla. Bygg själv med hjälp av våra färdiga designer så kommer resultatet garanterat att passa både dig och din bil.

Köp bilvårdsprodukter hos Byggmax

Besök oss på Byggmax och hitta rätt produkter för din bilvård. Vi har låga priser i hela vårt breda sortiment samtidigt som vi ger dig användbara tips och inspiration.

filter-white Filtrera

14 träffar

Sortera på
Från 78 95  kr
Einhell
Svart, Röd, 90, kW
355  kr
Einhell
Svart, Röd
799  kr
Bosch Power Tools
139  kr
Bosch Power Tools
171  kr
Bosch Power Tools
98 95  kr
Frysskydd ned till -18°C, 4 l
49 95  kr
139  kr
1  kr
Millarco
74  kr
Millarco
Finns i flera volymer
Från 51  kr
Millarco
Pulverlackerad
77  kr
Millarco
PP + stålrör, Borttagning av is på bilrutor
46 90  kr
Millarco
Röd och svart
329  kr