Utedusch

En lättillgänglig utedusch är den perfekta lösningen för varma sommardagar. Oavsett om det är för att tvätta eller svalka sig så är en utedusch oslagbar när värmen trycker på. Hos oss på Byggmax har vi olika modeller av uteduschar att placera hemma eller vid fritidshuset.

Hur fungerar en utomhusdusch?

En utomhusdusch installeras helt enkelt utomhus, vilket innebär att du kan ta en skön dusch ute i det fria. På Byggmax har vi utomhusduschar med vattenbehållare i olika storlekar som inte kräver el. Vattenbehållaren värms nämligen smidigt upp av solen så du kan duscha varmt under kyliga kvällar. Vill du hellre duscha kallt en het sommardag så regleras det med den inbyggda blandaren. Utomhusduschen monteras lätt på ett plant underlag och kopplas in i trädgårdsslangen. Kolla gärna in vår guide för hur du installerar din utedusch.

Fördelar med utedusch

Det finns många praktiska fördelar med att ha en utedusch. Om du har pool är en utedusch utmärkt att använda både innan och efter badet. Använd uteduschen innan badet för att undvika att tillföra bakterier till poolen, och efteråt för att skölja av dig kloret. Det är dock inte alla som har tillgång till vatten för ett dopp, så under kokande sommardagar eller ifall du har en bastu är en utedusch kanon att ha när du vill komma åt uppfriskande kallt vatten. Andra tillfällen när det är grymt med en utedusch är efter löpturen i skogen, efter en dag av trädgårdsarbete och efter en dag på stranden när familjen vill duscha av sig sanden.

Köp utedusch hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av olika uteduschar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken utedusch som vi kan erbjuda.

Filtrera

11 träffar

Sortera på
Demerx
1 795  kr
Swim & Fun
2 159  kr
Swim & Fun
7 439  kr
Swim & Fun
3 315  kr
Demerx
449  kr
Demerx
4 095  kr
Demerx
1 529  kr
Swim & Fun
2 899  kr
Demerx
2 949  kr
Demerx
2 495  kr