Papperskorg & korgställ

Oavsett om det gäller hemmet eller arbetsplatsen så behövs det papperskorgar för att hålla ordning och reda. Med en papperskorg ser du till att ditt avfall slängs på rätt sätt. Det finns massor av olika papperskorgar att välja mellan och du kommer garanterat att kunna hitta en som passar ditt tycke, och smak. En snygg papperskorg blir dessutom en vacker inredningsdetalj!

Papperskorgar i olika utföranden

Hos oss på Byggmax hittar du allt från papperskorgar, korgställ, papperskorgar med lock och pedalhinkar. Ett korgställ kan du enkelt fästa på insidan av ett skåp, korgstället förses sen med sanitetspåsar som du kontinuerligt byter ut.

Papperskorg med lock

Papperskorgar med lock är ett bra val för platser där papperskorgen är synlig, som till exempel i badrummet eller på andra öppna ställen där man inte vill se in i papperskorgen. Papperskorgar med lock är även praktiska då de håller flugor och insekter borta från innehållet. Välj mellan papperskorgar med vipplock eller vanligt lock.

Pedalhinkar – ett praktiskt och hygieniskt val!

Pedalhinkar öppnas genom att man sätter foten på pedalen, en hygienisk och smart lösning för tillexempel köket och badrummet då man inte behöver röra vid papperskorgen med händerna. De flesta pedalhinkar har även uttagbara innerhinkar som gör de lätta att rengöra.

Köp papperskorg och korgställ hos Byggmax

Välkommen in online eller till någon av våra Byggmaxbutiker för att utforska vårt sortiment av papperskorgar och korgställ från välkända varumärken som Brabantia, Spirella och Habo.

filter-white Filtrera

7 träffar

Sortera på
Habo
Vit
176  kr
Habo
Finns i flera utföranden
Från 222  kr
Habo
Vit
124  kr
Miller's
259  kr
Miller's
355  kr
Habo
Finns i flera utföranden
Från 578  kr
Habo
Finns i flera utföranden
1 445  kr