Elementpensel

Ska du sätta ny färg på dina element? Till detta är det bäst att använda en elementpensel. På Byggmax har vi elementpenslar av hög kvalité som kommer ge en otroligt fin finish på dina element.

Vad är en elementpensel?

En elementpensel är en pensel med en borste som vinklas från handtaget. Vinkeln gör att elementpenseln kommer åt svåråtkomliga utrymmen när du målar. Det finns även en så kallad vinkelpensel, och det är vanligt att en elementpensel kallas för vinkelpensel och tvärtom. Det som skiljer dem åt är att en elementpensel är något tunnare och en vinkelpensel är något tjockare, men funktionen är densamma. Om du exempelvis målar ditt element kommer du med en elementpensel åt ordentligt i spåren och runt rören. Men elementpenselns smarta vinklade funktion går självklart att använda till andra måleriarbeten. Till exempel är det perfekt att använda elementpensel vid målning av dina möbler och till sparmålning av kanter och hörn. Rätt och slätt har en elementpensel fler användningsområden än bara målning av element.

Köp elementpensel till bra pris hos Byggmax

Få bästa möjliga slutresultat när du målar dina element och vid dina andra måleriarbeten med en elementpensel. Kolla in vårt sortiment av elementpenslar och hitta din favorit. Beställningen av din elementpensel kan du göra snabbt och säkert på vår hemsida.

filter-white Filtrera

6 träffar

Sortera på
Midun Basic
25 95  kr
Midun
79 95  kr
Midun Basic
50 mm, träskaft
49 95  kr
Midun
35 mm, plastskaft
59 95  kr
Midun Basic
69 95  kr
Midun
50 mm, plastskaft
69 95  kr