Fönsterfärg & dörrfärg

Fönsterfärg och dörrfärg kan verkligen ge hemmet ett lyft. Vi har färg till fönster och dörrar som kan användas både inomhus och utomhus. Ge dina dörrar och fönster utomhus nytt liv med fönsterfärg och dörrfärg från Byggmax.

Fönsterfärg och dörrfärg framhäver detaljerna

Vid färgsättning av ditt hem är fönster och dörrar viktiga detaljer. Oavsett om de är omålade eller har färg som börjat flagna och blekna så kan fönsterfärg och dörrfärg skapa stor förändring. Fönster och dörrar är ofta tillverkade av hyvlat trä och därför används fönsterfärg och dörrfärg som har bra utflytningsförmåga. Färgen är dessutom väldigt snabbtorkande vilket gör målarjobbet mer effektivt. Tänk på att rengöra och slipa ordentligt innan du börjar måla. Fönsterfärg och dörrfärg blir sannerligen pricken över i:et för helhetsintrycket av ditt hem.

Köp fönsterfärg och dörrfärg till bra pris hos Byggmax

Vare sig du ska måla husets alla nya fönster utomhus eller bara fräscha till dina dörrar så har vi fönsterfärg och dörrfärg till dig. Handla utomhusfärg för fönster och dörrar samt målartillbehör direkt på vår hemsida eller besök din närmsta Byggmax butik.

filter-white Filtrera

3 träffar

Sortera på
Cuprinol
Kan brytas till önskad kulör
Från 239  kr
Välj kulör Kulör
Midun
Finns i flera storlekar
Från 189  kr
Midun Basic
Finns i flera storlekar
Från 99 95  kr