Penselset

Tycker du om att förnya möbler genom att måla om dem? Eller har det blivit dags att måla om listerna? Med ett penselset är du redo för att måla både släta ytor och detaljer. På Byggmax har vi olika varianter av penselset av hög kvalitet för flera typer av målarprojekt.

Praktiska penselset för olika målarprojekt

Det fiffiga med att ha ett penselset hemma är att du är redo för olika målarprojekt. Ett penselset består nämligen av flera penslar. Det kan till exempel innehålla samma typ av penslar i olika storlekar såsom moddlare, fasadpenslar och lackpenslar. Det finns även penselset med olika typer av penslar, exempelvis rundpensel och vinkelpensel. På så sätt kan ett penselset täcka in att du kan måla släta ytor, ytor med oregelbunden form, vinklar och vrår. Hos oss finns möjlighet att välja ett penselset utifrån vad du ska använda dem till. Tänk på att rengöra dina penslar ordentligt efter målningen så att du kan använda dem igen nästa gång du ska måla. Det sparar både pengar och på miljön,

Köp penselset till bra pris hos Byggmax

Oavsett om du målar ofta eller mer sällan är det bra att ha penselset hemma. Hitta ett penselset som passar dina behov i vårt sortiment. Gör ett besök på din närmsta Byggmax butik eller gör en beställning av ditt penselset tryggt och bekvämt på vår hemsida.

filter-white Filtrera

9 träffar

Sortera på
Midun Basic
44 95  kr
Midun
149  kr
Midun Basic
34 95  kr
Midun
189  kr
Midun Basic
50-100 mm
99  kr
Midun Basic
59 95  kr
Midun Basic
39 95  kr
QPT
Måla lister och snickerier
99  kr
QPT
Måla panel och snickerier
99  kr