Julgransbelysning

När det är dags att pynta julgranen är Byggmax rätt butik för den som vill ha julgransbelysning inomhus och julgransbelysning utomhus. Få föremål sprider så mycket julstämning som julgranen och därför är det extra viktigt för oss att erbjuda julgransbelysning och dekoration av hög kvalité för att lysa upp och sprida en härlig julstämning. Handla enkelt och tryggt, både online och i butik.

Julgransbelysning från kvalitativa varumärken

All vår julgransbelysning är av hög kvalité och redo att placeras i julgranen. Vi har samlat det bästa från kända varumärken. En kundfavorit är konstsmide som erbjuder energisnål belysning för funktion och dekoration.

Julgransbelysning utomhus

Julgransbelysningen utomhus är inte bara en bidragande faktor till julstämningen. Ljusslingorna kan du låta vara tända årets mörka månader för att hålla mörkret på avstånd i trädgården eller på balkongen. På Byggmax kan du köpa julgransbelysning anpassad efter det nordiska klimatet som erbjuder både kyla och regn under vintermånaderna.

Julgransbelysning inomhus

När det kommer till juleljus inomhus så kan du komplettera julgransslingan med vackra julstjärnor, adventsljusstakar i varje fönster. Varje säsong tar vi in nya juldekorationer och julbelysningar så ta en titt i vårt sortiment för att inte missa denna säsongs nya juldekor.

Hur man sätter upp julgransbelysning

Att dekorera julgranen är i många familjer en tradition där hela familjen är delaktig och vi erbjuder därför ett brett sortiment av julgransbelysning med olika utseenden och ljus för att göra granen ännu vackrare. Julgransbelysningen lyser upp hela rummet med ett vackert sken. Vira enkelt julgransbelysningen runt julgranen och du kan själv välja hur tätt varven och ljusen ska sitta. Vårt bästa tips är att vira uppifrån och ned. När du tar ned julgransbelysning, kom ihåg att vira ned belysningen på ett så logiskt sätt att du enkelt får upp det igen året efter. Julgransbelysning från Byggmax kan användas år efter år.

Hur lång julgransbelysning ska man ha?

Hur lång julgransbelysning du behöver beror självklart på hur stor julgran du ska dekorera, samt vad avståndet till närmsta eluttag är. Ska du ha julgransbelysning utomhus eller julgransbelysning inomhus? För att mäta ut hur lång julgransslinga du behöver är det enklast att mäta runt julgranen med exempelvis ett snöre. Vill du ha en ljusslinga med 16 ljus eller 35 ljus? Kanske är du ute efter en julgransbelysning med färgade lampor? Vi har en mängd olika julgransslingor att välja mellan, kolla in vårt sortiment här.

Julgransbelysning i LED

Julgransbelysning i LED har en lång livslängd jämfört med en lågenergilampa. Dessutom har LED-belysning en låg energiförbrukning vilket gör att ljuset blir dubbelt så bra jämfört med andra ljusalternativ. En genomsnittlig energibesparing är ca 80 procent jämfört med en vanlig glödlampa. LED-lampan trivs ju kallare det blir och alstrar ingen värme vilket är bra om man har små, nyfikna barn.

Billig julgransbelysning från Byggmax

Julgransbelysning flaggstång, balkongen eller i julgranen? Det är de små detaljerna som gör julen komplett! Är du riktigt händig kan du till och med bygga din egen adventsljusstake av julgransslinga. Vi guidar dig hela vägen från början till slut. Vi har materialen, råden och inspirationen för att du ska lyckas med ditt projekt! Vi har allt du behöver för en mysig jul, välkommen in till din närmaste Byggmax butik eller handla enkelt och tryggt online.

filter-white Filtrera

36 träffar

Sortera på
Konstsmide
Finns i flera utföranden
Från 175  kr
Konstsmide
349  kr