Julbelysning

När julen närmar sig är det dags att börja tänka på julbelysning. Med en väl vald julbelysning kan du ge ditt hem en extra touch av julstämning. Det finns en mängd olika typer av julbelysning att välja mellan, allt från traditionella adventsstjärnor och adventsljusstakar till moderna LED-lampor. Kika i vårt sortiment för att hitta den julbelysning du letar efter.

Säker användning av adventsstjärnan

En bra julbelysning är både vacker och säker. Tänk på att använda LED-lampor istället för glödlampor, eftersom LED-lampor inte blir lika varma och därmed minskar risken för brand. Var noga med att kontrollera att belysningen är CE-märkt och att den har en svensk standard.

Timer till din adventsljusstake

För att underlätta användningen av din julbelysning kan det vara bra att använda en timer. På så sätt kan du enkelt ställa in när belysningen ska tändas och släckas, vilket sparar både tid och energi. Oavsett vilken typ av julbelysning du väljer, kommer den att bidra till en stämningsfull jul. Så var inte rädd för att vara lite kreativ och skapa din egen unika julbelysning. Tänk bara på säkerheten och välj en belysning av hög kvalitet som är lämplig för utomhusbruk.

Köp julbelysning hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av julbelysning som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken julbelysning som vi kan erbjuda.

Filtrera

17 träffar

Sortera på
Formenta
599  kr
Formenta
3 643  kr
Konstsmide
179  kr
Formenta
9 465  kr
Formenta
689  kr
Formenta
Finns i flera utföranden
Från 6 495  kr
Formenta
4 895  kr
Formenta
4 739  kr
Formenta
1 249  kr
Formenta
15 395  kr
Formenta
4 825  kr
Formenta
4 065  kr
Formenta
4 619  kr
Formenta
Finns i flera storlekar
Från 3 115  kr
Formenta
1 079  kr
Formenta
3 695  kr