Nedgrävd pool

En nedgrävd pool är helt enkelt placerad så vattenytan är i höjd med marken eller ett trädäck. Fördelen med nedgrävda pooler är att de är lättillgängliga och på ett fint sätt smälter in i trädgården. Dessutom behöver du inte montera ner poolen när sommaren är slut, investera i ett poolskydd eller pooltak så kan du tryggt skydda din nedgrävda pool till nästa år.

Olika typer av nedgrävd pool

Hos oss på Byggmax finns ett stort utbud av olika pooler som grävs ner i marken. Välj mellan olika former och storlekar för att hitta den pool som passar din trädgård bäst. Vi har nedgrävda pooler som är allt från runda, ovala och åttaformade. Fundera även på vilket material du önskar att din nya nedgrävda pool ska ha, hos oss kan du köpa hållbara stålväggspooler och glasfiberpooler med olika typer av färgfinish. Det finns även andra material som du kan använda när du bygger en nedgrävd pool så som olika typer av sten eller betong.

Får jag gräva ner en pool själv?

Installation och bygget av en nedgrävd pool bör göras av behörig poolinstallatör, detta för att se till att konstruktionen görs korrekt och för att slippa problem när poolen börjar användas. Kolla även vad som gäller i din kommun kring bygglov, i vissa fall kan det behövas när du ska bygga och installera en nedgrävd pool.

Köp nedgrävd pool hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av nedgrävda pooler som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken nedgrävd pool som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

7 träffar

Sortera på
Swim & Fun
Finns i flera storlekar
Från 23 995  kr
Swim & Fun
Finns i flera storlekar
Från 27 903  kr
Planet Pool
Finns i flera varianter
Från 21 250  kr
Planet Pool
Finns i flera varianter
Från 66 814  kr
Planet Pool
Finns i flera varianter
Från 35 500  kr
Planet Pool
Finns i flera varianter
Från 37 500  kr
Planet Pool
Finns i flera varianter
Från 126 905  kr