Elhyvel

En elhyvel är en avancerad hyvel med motor, utrustad med roterande knivar som kan skära av tjockare spån än en handhyvel. Hyvelknivarna tar bort fina träspån på träet och skapar successivt det önskade resultatet. På de flesta maskiner kan man ställa in den exakta tjockleken på hyveln, vilket gör arbetet väldigt precist.

Elektrisk hyvel från Byggmax

Den traditionella hyveln i all ära, men du kan göra samma arbete effektivare och mer exakt med en elektrisk hyvel. Användningsområdena är många - med en elhyvel kan du jämna till grova brädor, smala av tjockleken på virket, fasa av hörn och skapa en fals när du exempelvis snickrar fönster. Elhyveln är perfekt att ha när du ska lägga den sista golvbrädan intill väggen eller passa in dörrar och fönster som inte riktigt passar. Behöver du skrapa bort gammal färg eller lack så är det inte heller några problem. Elhyveln spar mycket tid och energi och är därför en bra investering i de flesta hem där byggprojekt finns.

Köp elhyvel hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av elhyvlar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken elhyvel som vi kan erbjuda.

Filtrera

4 träffar

Sortera på
Bosch Power Tools
1 189  kr
Bosch Power Tools
1 549  kr
Einhell
Svart, Röd
1 260 42  kr
Bosch Power Tools
2 589  kr