Easy up tapet

Med en tapet kan du skapa personliga miljöer och rum, genom att använda sig av en EasyUp tapet blir jobbet dessutom enkelt, smidigt och snyggt! En EasyUp tapet är en så kallad non-woven tapet som limmas direkt på väggen. EasyUp tapeter är i regel tjockare än vanligare tapeter och tillverkas av en blandning mellan pappersmassa och textilfibrer. En materialblandning som inte sväller på samma sätts som vanliga papperstapeter gör och som ger EasyUp-tapeten en rad fördelar.

Kant i kant med EasyUp tapet

En EasyUp tapet placeras direkt på den limmade väggen, kant i kant vilket ger ett jämt och fint resultat utan synliga skarvar. Därmed slipper du krångliga bitar som skarvslipning och spackling, moment som annars är tidskrävande och jobbiga när det kommer till tapetsering.

Mindre förarbete med EasyUp

En ytterligare fördel med EasyUp tapeten är dess höga opacitet. Tack vare tapetens ogenomskinlighet så behöver man inte grundmåla innan man sätter upp den. Även om du sedan innan har en färgstark och mönstrad tapet eller färg så kommer den nya EasyUp tapeten att täcka detta med bravur.

Köp EasyUp tapeter hos Byggmax

Hos oss på Byggmax hittar du ett stort urval av EasyUp tapeter i diverse olika mönster och färger. Spana in vårt breda sortiment och hitta den tapet som passar just dig. Välkommen.

filter-white Filtrera

20 träffar

Sortera på
W+G
989  kr
W+G
989  kr
W+G
1 242  kr
W+G
989  kr
W+G
989  kr
W+G
989  kr
W+G
989  kr
W+G
1 395  kr
W+G
1 395  kr
W+G
989  kr
W+G
989  kr
W+G
989  kr
W+G
989  kr