Pool ovan mark

Drömmer ni i familjen om en egen pool, men har inte förutsättningarna för en nedgrävd pool? Då är pooler ovan mark lösningen för er! Vi på Byggmax erbjuder ett brett sortiment av pooler ovan mark i olika storlekar och former. Hos oss kan du med säkerhet hitta drömpoolen för er familj och trädgård!

Fördelar med pooler ovan mark

Att ha en pool ovan mark i trädgården skapar många härliga sommarminnen. Precis som det låter placeras pooler ovan mark i stället för nedgrävt i marken. Med pooler ovan mark slipper du därmed det invecklade arbetet med markarbetet för en nedgrävd pool. Ett extra plus är att det också är mer snällt mot plånboken. Allt du behöver för pool ovan mark är ett jämnt och stabilt underlag för att den ska stå stabilt. Det finns olika tillvägagångssätt för att montera pooler ovan mark beroende på modell. En del är till exempel uppblåsbara medan andra har en kraftig vägg av stål som är enkel att montera. Oavsett modell går det i alla fall snabbt och smidigt att montera poolen. På Byggmax har vi dessutom pooler med väggar i trä- och stenimitation, vilket blir väldigt stilfullt i trädgården. Välj den pool ovan mark som passar er familj och trädgård bäst.

Köp pooler ovan mark till bra pris hos Byggmax

Med en pool ovan mark öppnar sig många möjligheter för lite extra lyx i tillvaron. Tänk er exempelvis att kunna ta ett morgondopp för att starta dagen och att ha en plats där barnen med kompisar kan leka i timmar under soliga sommardagar. Gå inte miste om detta och skaffa en pool ovan mark från Byggmax idag.

Filtrera

11 träffar

Sortera på
Intex
2 299  kr
BestWay
639  kr
BestWay
4 199  kr
BestWay
4 399  kr
Intex
4 499  kr
BestWay
1 059  kr