Julgranar

Få föremål sprider så mycket julstämning som en julgran. Att hitta den perfekta granen och dekorera tillsammans med familjen sprider en härlig julstämning och det känns i luften att julen snart är här. Här finner du både plastgranar och äkta granar, vilken passar ditt hem bäst? Kolla in vårt utbud av julgranar - handla enkelt och tryggt hos oss, både online och i butik.

Julgranar för alla hem

Vi erbjuder både äkta julgranar samt julgranar i plast. En äkta julgran har alltid bäst karaktär, den doftar gott och du får själv välja den vackraste granen som passar just ditt hem. Är det kanske en jultradition att ni i familjen åker och väljer ut den perfekta julgranen? Olika julgranar passar olika hem men det bästa är att du helt fritt kan välja vilken du tycker passar just ditt hem bäst. För att få julgranen på plats krävs en julgransfot för att stå stadigt, sedan är granen redo att börja pyntas. Att dekorera julgranen är i många familjer en tradition där hela familjen är delaktig och vi erbjuder därför ett brett sortiment av julgransbelysning med olika utseenden och ljus för att göra granen ännu vackrare. Julgransbelysningen lyser upp hela rummet med ett vackert sken och sprider en mysig julstämning.

Hur sköter jag julgranen?

Det finns en hel del du kan göra för att hålla granen fin längre. Mycket handlar om hur du placerar din gran i förhållande till olika värmekällor, hur du låter din gran anpassa sig efter ny temperatur och hur du vattnar du gran på bästa sätt. Vi har samlat alla våra bästa tips i en guide över hur du tar hand om en julgran.

Köp julgran på Byggmax

Låt drömmen om en perfekt jul gå i uppfyllelse! Handla enkelt online eller kom in till oss på Byggmax så hjälper vi dig att hitta den perfekta granen.

filter-white Filtrera

3 träffar

Sortera på