Spotlights

Hos oss på Byggmax hittar du spotlights för olika typer av installationer. En välplacerad spotlights ger din trädgård eller altan en mysig och ombonad atmosfär. Vi har en mängd olika strålkastare för utomhusbruk med olika ljus och användningsområden. Trädgårdsspotlight tål både vind, regn och kyla.

 

Vad används trädgårdsspotlights till?

Spotlights eller trädgårdsspotlights som det också kallas, används för att punktbelysa träd, buskar, fasader och andra miljöer utomhus. Hos oss hittar du spotlights för både infällning i till exempel entrétak, altandäck, markspotlights och ovanjord-spotlights i många olika modeller för trädgården. Spotlights för altandäck kan du enkelt använda för att lysa upp poolen för att skapa en mysig oas. Oavsett vilken typ så ger spotlights utomhus snygga effekter och ett lyxigt intryck.

 

Var ska jag placera mina spotlights utomhus?

För att veta vart du ska placera dina spotlights kan du enkelt prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera ut lamporna, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren – entrén eller vid garaget. Marklampor i trädgården är inte bara praktiska utan även en snygg detalj. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning till en sensor som automatiskt tänder alla spotlights utomhus när det mörknar ute.

 

Hur många spotlights per transformator?

För ett komplett system av spotlights i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan i watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom kan grenkopplingar och förlängningssladdar behövas. Med led spotlight utomhus kan du lysa upp både altan, entrén och trädgård.


Vilka spotlights passar för utomhusbruk?

Alla spotlights som ligger i denna kategori är avsedda för utomhusbruk. Spotlights som är tillverkade för att klara det svenska klimatet och tål vind, regn och kyla. Det blir roligare att förverkliga dina trädgårdsdrömmar med vacker utomhusbelysning från Byggmax.

 

Installera decklights

I våra guider & steg-för-steg hittar du tips och inspiration hur du installerar decklights. Integrerad belysning i ett trädäck kan verkligen förhöja intrycket och skapa en inbjudande atmosfär med en skön stämning. Med små enkla medel kan en ordinär uteplats förvandlas till en mysig samlingsplats för skönt sommarhäng under ljumma kvällar.


Köp billiga spotlights från Byggmax

Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av spotlights.

62 artiklar

 1. Markspot mini LED
  6-pack
  Markspot mini LED
  Pris från
  995   kr /st
  G
 2. Decklight 12-SMD LED
  70mm, 4-pack
  Decklight 12-SMD LED
  Pris från
  598   kr /st
  A
 3. DECKLIGHT TERRA LIGHTSON
  3000K, 0.5W, LED
  DECKLIGHT TERRA LIGHTSON
  Pris från
  189   kr /st
  G
 4. Decklight 2x0.6W SMD LED
  2-pack
  Decklight 2x0.6W SMD LED
  Pris från
  399   kr /st
  A
 5. LIGHTSON CAPELLA
  LIGHTSON CAPELLA
  Pris från
  349   kr /st
 6. Decklight 6-SMD LED
  35mm, 4-pack
  Decklight 6-SMD LED
  Pris från
  448   kr /st
  A
 7. LED-SPOT ROAR NORDLUX
  Vit
  LED-SPOT ROAR NORDLUX
  249   kr /st
  F
 8. Decklight 6-SMD LED
  35, 4-pack, 4-ways
  Decklight 6-SMD LED
  Pris från
  549   kr /st
  A
 9. LIGHTSON LUMINUS
  LIGHTSON LUMINUS
  Pris från
  329   kr /st
 10. Tilläggsset markspot mini LED
  3-pack
  Tilläggsset markspot mini LED
  Pris från
  479   kr /st
  G

62 artiklar